LÕBUS VIDEO Andrei Zevakin võttis luubi alla Eesti TikToki stripparid: mul on püha vett vaja!

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž.
Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž. Foto: Youtube/Andrei Zevakin

Juutuuber ja muusik Andrei Zevakin (24) viis end kurssi meesmeelelahutajate loodud TikToki sisuga. Austraalia täkk Justin Leole pakuvad konkurentsi The Dream Giversi meesstripparid, kes platvormil aktiivselt lühivideoid postitavad ja vaatajaid naerutavad.

Videoid vaadates valdasid Andrei Zevakinit kahetised tunded, kuid nalja sai kuhjaga. «Mõtle, sa oled naine ja saad sellise sõu. Kui ma naine oleks, siis ma mõtleks küll, et kurat, oleks pidanud lihtsalt kluppi minema, oleks seal täpselt sama asja tasuta näinud,» jagas Zevakin tantsuvideot vaadates vahetuid mõtteid.

Mitmed tantsuliigutused meenutasid juutuuberile sootuks parkuuri. Kõik see pakkus palju nalja ja Zevakin tegi nähtut huumorivõtmes ka ise järele. Meesstripparite liigutused sarnanesid muusiku sõnul pisut ka aastaid tagasi tuntud DJ Ryan Angelose omadega. 

«See on Justin Leo korda kolm ja veel steroididel ka,» rääkis Zevakin ja pritsis omale näkku «püha vett». Mehe sõnul oli videoklippide vaatamine tõesti raske. Juutuuber viskas pilgu peale ka kommentaariumile, kus leidus nii mõndagi värvikat. «Vabandust, aga mis t*** see veel on,» luges Zevakin üht kommentaari ja pidi nõustuma.

The Dream Givers pakub oma ametlikul kodulehel hulgaliselt erinevaid teenuseid, nende seas privaatesinemine, avalikul üritusel esinemine, topless teenindamine ja aktimodelli joonistamine. Meesmeelelahutajad lubavad oma kodulehel esmaklassilist naisteõhtu kogemust ja kujutlusvõime ergutamist. Suurt tähelepanu ja tuntust on pälvinud mehed kahtlemata just TikTokis, kus nende tegemistel hoiab silma peal sadu jälgijaid. 

Vaata kõnealuseid TikToki videoid ja Zevakini humoorikaid kommentaare allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles