Rakveres võtsid pikanäpumehed kaasa kümneid puid, jättes maha vaid tühja vao (2)

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Rakveres varastati ligi 60 heki tarvis maha pandud puud.
Rakveres varastati ligi 60 heki tarvis maha pandud puud. Foto: Facebook/Sander Lille

Ilmad on ilusad ja üha aktiivsemalt on hakanud toimetama rohenäpud, kes usinalt siin-seal hekki istutavad. Istutusperioodiga käivad kahtlemata kaasas ka pikanäpumehed, kes Rakveres hoole ja vaevaga mulda pandud elupuud maast välja tõmbasid ja kaasa võtsid. 

«Eile oli siin Rakveres veel pikk rivi, täna on 60 tk kadunud. Kui «naabril» on tekkinud üleöö elupuuhekk, võib infot jagada,» kirjutas Facebookis Sander Lille ja jagas pahameelt tekitavat fotot hekist, mis üleöö hõredaks muutus. Lille sõnul varastati taimed reede öösel vastu laupäeva ja senini pole paraku laekunud varasteni viivaid vihjeid. 

Rakvere elaniku sõnul vaadatakse parasjagu läbi videomaterjali. «Vaatame praegu ükshaaval läbi ümberkaudsete kaamerate pilte ning loodame selle abil pildi kokku panna. Igasugused vihjed on teretulnud,» rääkis Lille Elu24-le. 

Mehe sõnul ei ole see esimene kord, kui vargad puid kaasa võtavad. «Selliseid asju on olnud, aga ei tea, kas samas mahus,» tõdes Lille. Postitust on jaganud üle tuhande inimese, lootuses, et ehk leidub tutvusringkonnas inimesi, kes juhtumit pealt nägid või on märganud ühtäkki elupuude müügikuulutusi. 

Hea lugeja, kui ka sinul on mõni vihje, siis anna sellest teada kas Sander Lille Facebooki kontol või kirjutades meile e-posti aadressil toimetus@elu24.ee!

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles