FOTOD Räppar Aropi kaunis pruut Jaanika näitab beebikõhtu: nagu ninasarvik

Elu24
Copy

Räppar Uku Arop ehk Suur Papa teatas nädal tagasi, et saab oma kauni pruudi Jaanikaga lapse. Peatne emme näitas nüüd esimest korda oma kasvavat beebikõhtu.

32-aastane räppar teatas eelmisel nädalavahetusel, et ootab Jaanikaga last. «Minu elu unistus saada isaks ja päris Papaks on täitumas ning milline naine on sinust saanud, mu beebi mama, mu arm!» kirjutas riimimeister Instagramis. Jaanikat nimetas Arop oma elu armastuseks.

Sarnast sõnumit jagas Instagramis ka kallim Jaanika Vink, kes nimetas meest oma parimaks sõbraks ja hingesugulaseks. «Mul on nii vedanud, et olen leidnud enda kõrvale kellegi sinusuguse, kellega oleme saanud kasvada oma parimateks minadeks,» rõõmustas naine.

Jaanika tunnistas siiski, et peatne emaroll tekitab ärevust. «See isegi ei häiri mind, kuna armastus on sellest tundest suurem ja tugevam,» kinnitas naine.

Kui nädal tagasi postitatud piltidel polnud beebikõhtu veel näha, on nüüd täitsa teine lugu. «Kehaehitus nagu ninasarvikul, aga mulle tegelikult meeldib see,» kirjutas Jaanika kaunite peegliselfide juurde. Arop võttis kohe sõnasabast kinni. «Siis ma olen sinu loomaaiatalitaja,» meelitas ta kommentaarides.

Kasvavat kõhtu märkas ka lauljatar Elysa ehk Elisa Kolk, kes kohe rõõmsalt kommenteeris: «Oh, tibukene kasvab!» Samuti märgiti, et rasedus sobib Jaanikale suurepäraselt.

Vaata pilte, et selles ise veenduda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles