PILDID ⟩ Tüli majas: meeskond tegi trenni, Cristiano Ronaldo lendas aga erakopteriga miljoniautot ostma

Elu24
Copy
Vutitäht Cristiano Ronaldol on Torino Juventuses eristaatus. See käib tiimikaaslastele närvidele.
Vutitäht Cristiano Ronaldol on Torino Juventuses eristaatus. See käib tiimikaaslastele närvidele. Foto: Federico Tardito via www.imago-images.de/imago images/Xinhua/Scanpix

Jalgpallitähel Cristiano Ronaldol on koduklubis Torino Juventus eriõigused, mis ajab aga harja punaseks meeskonnakaaslastel, kirjutasid Hispaania väljaanne AS ja Itaalia leht La Gazzetta dello Sport.

Möödunud pühapäeval kaotas Torino Juventus Itaalia meistrisarjas igirivaalile AC Milanile 0:3. Esmaspäeval, kui Juventuse meeskond trenni tegi, siirdus aga Ronaldo erahelikopteriga osturallile. Koos tiimipealiku Andrea Agnelliga lennati Ferrari peakontorisse Marinellosse, kus portugallasest vutistaar ostis kohapeal autotootja spordiauto Monza SP2. Auto maksab umbes 1,6 miljonit dollarit.

Vaata Monza SP2st pilte siit:

Väljaannete teabe kohaselt pidid teised Juventuse mängijad samal ajal treeningul higi valama ning osal mängijatest viskas Ronaldo erikohtlemine üle.

Ronaldost avaldati Instagramis fotosid, kus ta poseerib koos F1 Ferrari tiimi pilootide Charles Leclerci ja Carlos Sainziga.

«Headel aegadel poleks sellest midagi olnud, aga viimaste perioodide Juventuse haledad tulemused vutiväljakul ei lubanud naeratavast Ronaldost pilte nähes fännidel ega ka meeskonnakaaslastel sellest rõõmu tunda,» kirjutas hispaanlaste AS.

Gazzeta paberväljaanne kirjutas, et tiimikaaslased on nüüdsest Ronaldo kui meeskonna liidri hüljanud. «Nad lihtsalt ei kannata tema eriõigusi enam välja,» vahendas Expressen. 

Suhetele meeskonnakaaslastega valavad õli tulle ka kõlakad, et väidetavalt on Ronaldo viimastel kuudel andnud märku soovist Juventusest lahkuda, kirjutas AS. 

Kolmapäevases 3:1 võidumatšis lõi Ronaldo Sassuolo vastu küll ühe värava, kuid sellele vaatamata asub Juve Serie A liigatabelis viiendal kohal ning pääs järgmiseks aastaks meistrite liigasse pole enam kuulsa tiimi enda kätes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles