Robert De Niro sai Scorsese indiaanifilmi võttel vigastada

Spekter
Copy
Robert de Niro Oscaritel 2020. aastal
Robert de Niro Oscaritel 2020. aastal Foto: MIKE BLAKE/SCANPIX

77-aastane Hollywoodi veteran Robert De Niro sai Martin Scorsese suurfilmi «Lillekuu tapjad» («Killers of the Flower Moon») võtetel vigastada.

Võtetega seotud TMZ allika kinnitusel vigastas indiaanifilmis kõrvuti Leonardo DiCaprioga mängiv näitleja võttel oma jalga. Kui tõsine vigastus oli, pole teada, kuid vanameister toimetati eile Oklahomas asuvast võttepaigast tagasi kodulinna New Yorki, et ta saaks täna oma arstiga võtete jätkamise küsimuses nõu pidada.

Algsetel andmetel pidavat De Niro filmimisest paariks nädalaks aja maha võtma. Teise allika teatel olevat aga De Niro stseenid juba filmitud ning Scorsese 200 miljonit dollarit maksva filmi võtted saavad plaanipäraselt jätkuda. Küsimärgi alla on seatud ka info, et näitleja end kaamera ees vigastas – mõne vihje kohaselt olevat see juhtunud näitleja vabal ajal.

Äsja võttesse läinud «Lillekuu tapjad» jõuab vaatajate ette 2022. aastal Apple'i vahendusel. Film räägib FBI sünnist ning selle tuleprooviks olnud 1920ndate mõrvalainest, mille ohvrid olid naftaga püstirikkaks saanud Osage indiaanlased.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles