Laulja Uudo Sepp läks Türgi reisil tüliga lahku elukaaslasest, kellega oli koos tänavu kevadest. Ka muusiku varasem teekond suhtemerel on olnud tormine ja tulvil vastutuult.

Loe edasi, et saada täielik ülevaade superstaari armuelust!

Saare laulja Uudo Sepp lendas tähena muusikaorbiidile kolm aastat tagasi, kui pani kinni TV3 staarisaate. Toona oli hurmur veel täiesti vaba ja vallaline ning kirjeldas TV3-le unistuste kohtingut: «Inimesed saavad kokku, jalutavad ja söövad.»

Uudo arvates võiks söömine olla hea icebreaker, mis aitaks kohtingut käima saada. Kui kõhud täis, viiks Uudo tütarlapse jalutama ja õpiks teda paremini tundma. «Oluline on, et tüdruk ei hakkaks meest kohe maha tegema,» pakkus Uudo vastuseks reporteri küsimusele, mida tüdruk peaks deidil kindlasti vältima.

Nooruke Uudo Sepp 2018. aastal staarisaates. Siis oli ta veel vaba ja vallaline.
Nooruke Uudo Sepp 2018. aastal staarisaates. Siis oli ta veel vaba ja vallaline. Foto: Konstantin Sednev

Selverist leitud pruut

2019. aasta kevadel tunnistas Uudo esmakordselt, et tema elus on keegi eriline. «Ütleme, et on üks armas tüdruk sattunud mu ellu, aga see, mis toimub meie vahel, on vaid meile kahele mõeldud, mitte maailmale jagamiseks,» rääkis muusik salapärasest tütarlapsest, kelle järele ta süda toona tuksus.

Hiljem selgus, et silmarõõmu nimi on Kelly. 2019. aasta suvel käisid noored armunud juba koos soojamaareisil Horvaatias, 20. augustil viis Uudo pruudi Kadrioru roosiaeda presidendi vastuvõtule. «Minu magus ladvaõun,» kirjutas hurmur Instagrami postituses.

Kommentaarid
Copy