VIDEO Nunnumeeter laes: gorilla-emme tegi tutvust pisikese ilmakodanikuga

Elu24
Copy
Gorilla Kiki ja ilmakodanik Canyon tutvust tegemas. Kuvatõmmis videost.
Gorilla Kiki ja ilmakodanik Canyon tutvust tegemas. Kuvatõmmis videost. Foto: twitter

Sotsiaalmeedias sulatab miljoneid südameid Bostoni loomaaias filmitud videoklipp, kus loomaaiaelanikust gorilla beebit uudistab. Paljusid lummab, kuidas hell gorilla imetleb last justkui oma järelkasvu. 

Video on ehe näide sellest, et emadus on ühendav kogemus. Perekond külastas 9. mail Ameerika Ühendriikides Bostonis loomaaeda, kus klaasi tagant gorillale väikest ilmaimet näidati, vahendab The Independent. Reaktsioon üllatas paljusid, sest kui muidu on gorillad energiast pakatavad tegelased, siis gorillaema tundis kohe ära, et tuleb olla hell ja rahulik. 

Videos on näha, kuidas Kiki-nimeline gorilla beebit justkui katsuda tahaks ja näpuga lapse poole näitab. «Ma olin lihtsalt hämmingus,» rääkis video TikTokki postitanud ema. «Ta justkui vaatas teda kogu aeg koopa nurgast,» meenutas ema, kes taipas kiirelt, et loomaaiaelaniku pilk jäi pidama tema viiekuusel tütrel Canyonil

Ema sõnul imetles Kiki ta last mitu minutit, kuniks tõi klaasi taha ka oma seitsmekuuse gorillapoja, kel nimeks Pablo. «Ma nägin ta näos armastust. Ta näitas oma lapsele minu last,» rääkis naine. Kuna Canyon magas loomaaiakülastuse maha, lubas ema teinekordki Kikile külla minna. «Tol päeval loomaaeda tulles poleks ma osanud arvatagi, et saame sellise kogemuse osaliseks,» lisas ema. 

Viska videole pilk peale allpool!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles