NUTA VÕI NAERA Brigitte Susanne Hunt leidis üllatava kaaslase, kellega tuuritama minna

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Remo Tõnismäe

Telenägu Brigitte Susanne Hunt avaldas ühismeedias, et läheb koos Henrik Normanniga suvel tuuritama!

«Kas te isegi kujutate ette, kui raske oli mul üle kuu aja saladuses hoida seda?» küsis Brigitte Susanne Hunt Instagramis, kus teatas, et läheb koos näitleja Henrik Normanniga tuurile.

Noor telenägu lisas rõõmsalt: «Ma olen elu aeg olnud Henriku fänn ja kui ta tegi mulle pakkumise teha temaga koos juulikuus etenduses «Nuta või naera» kaasa, siis loomulikult ma ütlesin kohe JAH.»

Hunt tegi ka nalja: «Selle projekti ma nüüd küll manifesteerisin omale 2020–21 aastavahetusel,» viidates sellega «Edekabeli» saatele, kus Normann Hunti parodeeris. «Üks kõige naljakamaid hetki mu elus, aitäh, Henrik,» kiitis Hunt näitlejat mõni kuu tagasi.

Henrik Normann parodeeris «Edekabelis» Brigitte Susanne Hunti.
Henrik Normann parodeeris «Edekabelis» Brigitte Susanne Hunti. Foto: TV3

«Ja praegune olukord Instagramis: profiilipildil Henrik Normann rollis BSH, profiilil pildil BSH rollis BSH ja Henrik rollis Henrik,» naeris ta ja lisas lõpetuseks: «Tuleb unustamatu suvi.»

«Nuta või naera» on Normanni 50 aasta juubeli tuur, mida kirjeldatakse Piletilevi lehel järgmiselt: «Teleintervjuuks valmistuv saatejuht Brigitte Susanne Hunt on enam kui veendunud, et kõik laabub nagu tavaliselt – saabubki saatekülaline ja ettevalmistatud küsimused leiavad vastuse.»

«Seekord otsustab aga külaline Henrik Normann korraldada oma juubeliaasta raames sensatsioonilise etenduse televisiooni otse-eetris. Ta on pähe võtnud, et mind ei huvitagi, mida Hunt küsib, ma tean täpselt, mida ma vastan ja mida vastu pärin. Normann tuleb stuudiosse suure kohvriga, mis peidab endas enneolematuid üllatusi – ja asi väljub kontrolli alt!»

Piletid on juba müügis ja need saab kätte kuni 20,90 euro eest. Hunt ja Normann tuuritavad mööda Eestit ringi terve juulikuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles