PILDID ⟩ Mehhiko poksistaari mõnus elu: luksusautosid 12 miljoni eest, naised kiidavad vooditšempioniks

Elu24
Copy
8.mai 2021. Canelo Alvarez on poksiringis võitnud järjekordse meistrivöö.
8.mai 2021. Canelo Alvarez on poksiringis võitnud järjekordse meistrivöö. Foto: AL BELLO/AFP/SCANPIX

Mehhiko poksistaar Canelo Alvarez armastab kiireid autosid, sõlmib megasponsorlepinguid ning käib kohtamas maailma kaunimate naistega.

30-aastase nahkkindamehe teenistus tõotab peagi olla samas suurusjärgus poksija Floyd Mayweatheri, golfimängija Tiger Woodsi, korvpallilegendi Michael Jordani ning vutistaari Cristiano Ronaldoga. 

Eriti himur on mehhiklane kallite autode järele. 2019. aastal soetas ta endale ligi kolme miljoni euro eest Bugatti Chironi, mida peetakse maailma kiireimaks masinaks maanteel.

Seda mudelit tehti vaid 500 eksemplari, üks neist on ka Cristiano Ronaldo kollektsioonis. Tõenäoliselt on see hea investeeering, sest selliste autode väärtus tõuseb kiiresti.

Kuid see pole veel kõik, sest Alvarezi Guadalajaras asuva häärberi väravate taha on pargitud veel Mercedes SLS AMG, Lamborghini Aventador, Mustang 500 Eleanor, Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, Ferrari Testarossa, AMG C64 biTurbo, Rolls Royce Ghost, Ferrari 458 Italia, McLaren P1, Porsche 911 GT3 ja Lamborghini Gallardo (Renazzo Vorsteineri versioon).

Voodis raputab naised läbi

Edukas sporditäht tõmbab magnetinia ligi vastassoo esindajaid. Alvarez on suhtes olnud maailma kauneimate naistega - alates endisest Miss Universumist kuni narkoparuni Joaquin «El Chapo» Guzmani filmitähest endise kallimaga. 

Kate Del Castillo Alvarezi kohta: meil olid voodis nii mõnedki vapustavad raundid.
Kate Del Castillo Alvarezi kohta: meil olid voodis nii mõnedki vapustavad raundid. Foto: Jason Koerner/AFP/Scanpix

Mõned head aastad tagasi nähti teda einestamas ja veini nautimas telestaari Kate del Castilloga, kes on temast 18 aastat vanem.

Del Castillo rääkis hiljuti ühes telesaates ka nende seksielust. «Oo-jaa, meil olid mõned päris tugevad raundid, võib öelda, et mõnikord isegi nokaudid.» 

2017. aastal avaldas rahakas rusikavõitleja muljet Venezuela imekellukesele Shannon de Limale, kes oli just lahku läinud Jennifer Lopezi eksmehest Marc Anthonyst. See suhe ei kestnud siiski kaua.

Samal aastal kohtas Alvarez Fernanda Gomezit, kellega neil on nüüd tütar Maria. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles