VIDEO ⟩ Lahku läinud spordipaar Lindsey Vonn ja P. K. Subban müüsid uhke häärberi

Elu24
Copy
Hokistaar P. K. Subban ja endine mäesuusatäht Lindsey Vonn 2019. aastal.
Hokistaar P. K. Subban ja endine mäesuusatäht Lindsey Vonn 2019. aastal. Foto: Hasan Bratic/DeFodi.eu, via www.imago-images.de/imago images/DeFodi/Scanpix

Mullu detsembris oma kihlatust, hokiprofist P. K. Subbanist lahku läinud endine mäesuusakuulsus Lindsey Vonn pani müüki ligi kuue miljonilise häärberi Beverly Hillsis ja nüüd on see ka müüdud.

36-aastane Vonn lõpetas 2019. aastal sportlaskarjääri ning kihlus sama aasta jõuluõhtul hokiliiga NHL supertähe P. K. Subbaniga. Selleks ajaks olid nad koos olnud aasta. 2020. aastal kolis paar luksuslikku Itaalia stiilis villasse Beverly Hillsis. Nad käisid lossi eest välja ligi 5,7 miljoni eurot.

Üle 2000 ruutmeetri suuruses häärberis on marmorist ümmargune gurmeeköök, neli magamistuba ja kuus vannituba ning maja fassaad on palistatud troopiliste palmidega. Samuti on kodus ka jõusaal ja bassein.

Paar jõudis uhkes majas elada vaid ühe aasta, kuid neil õnnestus kinnistu maha müüa 120 000-eurose kasumiga. Vonn ja Subban võtsid vastu pakkumise, mis oli 5,8 miljonit eurot.

Tiger Woods ja Lindsey Vonn 2013. aastal. 
Tiger Woods ja Lindsey Vonn 2013. aastal. Foto: imago sportfotodienst via www.imago-images.de/imago images/Future Image/Scanpix

Vonn semmis aastatel 2013–2015 ka golfilegendi Tiger Woodsiga. Ta sõnas enda ja Subbani suhte kohta: «Viimase kolme aasta jooksul oleme PK-ga koos veetnud uskumatuid aegu.»

«Ta on lahke ja hea ja mees, kellest ma väga lugu pean. Kuid pärast pikka kaalumist otsustasime edasi liikuda eraldi,» lisas Vonn The Suni teatel.

Vaata müüdud häärberit. (Videos alates 3.04.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles