ARMAS KLÕPS The Little Mixi lauljatarid teatasid lapseootusest vaid nädalase vahega

Elu24
Copy
Leigh-Anne Pinnock, Jesy Nelson, Jade Thirlwall and Perrie Edwards.
Leigh-Anne Pinnock, Jesy Nelson, Jade Thirlwall and Perrie Edwards. Foto: Can Nguyen/Capital Pictures/CAN/Capital Pictures/Scanpix

Täna teatas The Little Mixi laulja Perrie Edwards (27), et õige pea on oodata perelisa. Vaid nädalake enne tuli sama uudisega avalikkuse ette ka Perrie bändikaaslane.

The Little Mixi lauljatar Perrie Edwards teatas Instagrami vahendusel, et saavad elukaaslase Alex Oxlade-Chamberlainiga õige pea lapsevanemateks. Sel puhul jagati kauneid lapseootusfotosid, mis sulatasid sadade tuhandete fännide südamed. Paar avalikustas oma kooselu 2017. aastal. 

«Nii õnnelik, et olen koos oma hingesugulasega sellel metsikul teekonnal! Mina + Tema = Sina. Me ei jaksa ära oodata, kuniks kohtume sinuga, beebi Ox!» jagab Perrie rõõmusõnumit. Vaid nädala eest teatas lapseootusest ka Perrie bändikaaslane Leigh-Anne Pinnock (29). Milline tore kokkusattumus! Või siis planeeritud?

2015. aastal purunes Perrie ja One Directionist tuntud laulja Zayn Maliku paar aastat kestnud kooselu. Paar jõudis ka kihluda, kuniks Zayn jättis Perrie sõnul ta sõnumi teel maha. Mees on seda aga eitanud, vahendab Garzia. See oli avalik lahkuminek, mida kajastasid pea kõik väljaanded. Perrie selgitas ühismeedias lahkumineku tagamaid ja puhkes nutma ka mitmel esinemisel. Kõik see on aga nüüdseks minevik, kuna naine saab õige pea emaks ja tundub õnnelikum kui kunagi varem. 

The Little Mixi repertuaari kuuluvad raadiohitid «Love Me Like You», «Black Magic» ja «Shout Out To My Ex» on roninud kõrgetele kohtadele ka Eesti raadioedetabelites. 

Vaata pilti allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles