«Rannamaja» Ada läks oma kallimast lahku

Elu24
Copy
Ada-Marie Nelke ja Marten Nugis.
Ada-Marie Nelke ja Marten Nugis. Foto: TV3/Pressimaterjal

Telesaatest «Rannamaja» tuntuks saanud Ada-Marie Nelke avaldas sotsiaalmeedias, et on kallimast lahku läinud.

Suunamudija Ada-Marie Nelke kirjutas Instagrami-lugudesse, et on oma kallimast Martenist lahku läinud. 

«Kuna see tuleks nii või naa päevavalgele, siis annan ise parem teada, et oleme Marteniga otsustanud elus edaspidi jätkata omi teid eraldi,» kirjutas Ada ja lisas, «palun mitte kirjutada ja küsimusi esitada.»

Järgmises Instagrami-loos jagas Ada mõttetera: «Sa väärid rõõmu. Päris rõõmu, tõelist rõõmu.»

Ada-Marie Nelke avaldas sotsiaalmeedias, et on kallimast lahku läinud.
Ada-Marie Nelke avaldas sotsiaalmeedias, et on kallimast lahku läinud. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Elu24 kirjutas 20. augustil 2020, et Ada südame on võitnud Viljandi lähedalt Pärstist pärit 23-aastane Marten Nugis, keda oli enne seda vilksamisi näha saadud ka Ada sotsiaalmeedias.

Noored käisid enne suhte avalikustamist ka Itaalias puhkamas. Toona hoidis Ada noormehe identiteeti mõnda aega saladuses ega näidanud teda korralikult piltidel. Siiski avaldas ta fännide küsimustele vastates, et on peikaga kolm kuud koos olnud.

Vihjeid nende suhtest leidus ka Marteni sotsiaalmeedia kontodelt. «Olen õnnelikum kui kunagi varem ning tänan iga päev jumalat, et sa selle naise minu ellu tõid,» säutsus noormees möödunud aasta augustis.

IT-vallas töötav Marten on ise samuti sotsiaalmeedias tegija, kuna Twitteris on tal pea 3000 jälgijat, nende seas ka «Rannamaja» saatest tuntud Seidi Voogre. Varem on Marten tähelepanu pälvinud ka sotsiaalvõrgustikes Tumblr ja Ask.fm, kuid need kasutajad on tänaseks kustutatud. Kooliajal mängis Marten jalgpalliklubi Viljandi JK Tulevik ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles