PÕNEV Klubi HALL korraldab ööhämaruses festivali

MUSA portaal
Copy
Festival The Dark Side of the Moon klubis HALL
Festival The Dark Side of the Moon klubis HALL Foto: Pressifoto/Jaanus Nikker

12.–15. augustil toimub Noblessneri sadamalinnakus asuvas klubis HALL ja selle välilalal Suvilas neljandat korda elektroonilisele muusikale keskenduv linnafestival The Dark Side of the Moon.

Külalisesinejatete nimistut ehivad Polar Inertia, Regis, Oscar Mulero, Adriana Lopez, Bloody Mary, Voiski, Nicolas Lutz ja Laurine.

Kohalikest artistidest astuvad live’is üles tumemuusika trio Forgotten Sunrise, acid- ja hüpnootilist techno’t viljelev VARJUR, modulaar-techno ekspert Motobor ning eksperimentaalne helidisainer Rando Arand.

Kohalike DJ-de nimekirjast võib leida üle 50 artisti, kelle hulgas Raul Saaremets, Eisi, Katja Adrikova, Mihkel Maripuu, Micaela Saraceno, Kevin Park, Artur Lääts, DJ Punch jpt.

«Aeg, mil me pole saanud külg külje kõrval tantsida näib praeguseks pikk ning inimesed igatsevad kontsertidel, festivalidel ja pidudel käimist ilmselt rohkem kui kunagi varem. Taas kokku tulla, näost näkku suhelda, tantsida, muusikat kuulata,» sõnab festivali peakorraldaja Elena Natale. «Loodame, et saame The Dark Side of the Mooni toimumise ajaks pakkuda ja kogeda seda tuttavat tunnet nii palju kui võimalik. Selle nimel me vähemalt pingutame». 

2018. aastal esmakordselt toimunud sündmus jätkab oma eesmärki luua linnafestival, mis toob suve lõpuks mööda kodumaad või maailma rännanud sõbrad ja kogukonnad taas kokku ning pakub kuulajatele laialdast valikut elektroonilist muusikat. Festivali programm tutvustab kohalikke omanäolise käekirjaga artiste, uusi tulijaid, toob koju kätte elektroonilise muusika tipptegijaid mujalt maailmast ning rõhutab sealjuures ka visuaalset ja kunstilist poolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles