Traagilisest «Romeo ja Julia» loost saab koomiline armukolmnurk

Spekter
Copy
Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever Foto: Tony Michaels/Scanpix

William Shakespeare'i «Romeost ja Juliast» valmib moodne romantiline komöödia, kus traagiliste armastajate vahele lööb kiilu keegi kolmas.

Filmistuudio 20 Century Studios linalugu hakkab kandma pealkirja «Rosaline» ning stsenaarium põhineb Rebecca Serle'i romaanil «Kui sa olid minu» («When You Were Mine»), vahendab Deadline

Filmis peaks saama näha, mismoodi võiks Romeo ja Julia kõikevõitev armastus välja näha armukadeda kõrvalseisja pilgu läbi: Rosaline on nimelt Julia nõbu, kes on Romeo hiljutine ekspruut. Alguses püüab neidis armastajatele igati kaikaid kodaratesse loopida. Ent ta areneb loo käigus inimesena suuremeelseks ning läheb ühel hetkel hoopiski üle paarikese poolele, kes on peredega pahuksis. Ta püüab neid omavahel saatuse kiuste kokku viia.

Peaosas astub üles 24-aastane tõusev täht Kaitlyn Dever, kes on tuntud auhinnatud noortekomöödiast «Booksmart», mille režissöörina debüteeris Olivia Wilde. Film kandideeris ka Kuldgloobusele.

Filmi «Rosaline» režissöör on noor lavastaja Karen Maine, kes tõusis püünele 2019. aasta komöödiaga «Yes, God, Yes», mis rääkis katoliku usku neiust, kes avastab oma pulbitsevat seksuaalsust.

Deveril on lähitulevikus käsil filmiprojekt «Pilet paradiisi» («Ticket To Paradise») koos George Clooney ja Julia Robertsiga ning Hulu seriaal «Dopesick», kus ta mängib kõrvuti Michael Keatoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles