RAJU «REEDE» ⟩ Skandaalne Cityflash avaldas selle suve peohümni

Elu24
Copy
Cityflashi uus video.
Cityflashi uus video. Foto: Kuvatõmmis

Mõne päeva eest kirjutasime, et Cityflash promos uut lugu väga omanäolise performance'iga. Nüüd avaldas peomuusika lipulaev ka muusikavideo.

Skandaalsete videotega tuntust kogunud Cityflash andis reedel (!) välja singli «Reede». Koos Eesti Tiktoki-staari ja räppariga tehtud lugu on eriti hoogne, sest annab tänapäevase kõla 1992. aasta ühele suurimale peohitile.

Nightcrawlersi «Push the Feeling On» uusversioon pani ka DJ Cityflashi ehk Meelis Eskola mõtte käima. «Peas hakkas ringlema reede, käes on weekend (nädalavahetus – toim) ning ma otsustasin, et teeks pulli pärast sellest eestikeelse versiooni,» kirjeldas mees.

Laulja Laura-Ly sõnul tulid kõik koostööd väga loomulikult. «Kui ma laulsin refrääni ja salmi sisse, siis oli ainuõige otsus veel lisada räppar Supa,» kirjeldas neiu. Supa ilmus ka eelmisel singlil «Tik Tok».

«Kunagi kaverdas seda viisi Pitbull, oli aga võtta oma kodumaine Piltpull Tiktokist, kes lisas loole veel viimase vürtsi,» lisas Laura-Ly. «Saime veebruaris kõik stuudios kokku, laulsime loo sisse ja õhtul tegime ka sõprade seltsis peoteemalise muusikavideo,» kirjeldas ta.

Cityflashi sõnul inspireerisid uue loo muusikavideot suvi ja peod, mida kindlasti paljud igatsevad. Kuula värsket peohümni ja vaata ka eelmise raju muusikavideo kaadritaguseid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles