VIDEO ⟩ Saladus tuli ilmsiks: millisesse Eesti staari oli Merlyn Uusküla tulevane mees armunud?

Elu24
Copy
Merlyn Uusküla saates.
Merlyn Uusküla saates. Foto: Kanal2

Neljapäeval käis «Õhtu!» stuudios külas õige pea abielluv Nexuse-Merka, kes vastas vürtsikatele küsimustele. Samuti esitas lauljanna saates oma uut lugu.

«Õhtus!» külas käinud Merlyn Uuskülal oli muuseas ka imeline uudis. Nimelt panevad nad juba juulis pikaajalise elukaaslasega leivad ühte kappi. Saatejuhid küsisid neilt aga vürtsikaid küsimusi, mida paar kindlasti üksteise kohta peaks teadma. Kas teadsid?

«See on üks väga huvitav küsimus,» sõnas Piret Laos. «Marko on ühte Eesti kuulsusesse olnud salaja armunud - see vana hea celebrity crush.» Tulevasele abikaasale kindlasti tõsine uudispomm!

«Issand,» üllatus Merlyn, «Oleks välismaa kuulsus, siis ma pakuksin Nicki Minaj'i või sellist,» mõtles ta. «Aga Eesti kuulsust, sellest me ei ole rääkinud, äkki ta ei julge öeldagi!»

«Ma jään vastuse võlgu, oma seda poolt pole ta mulle avanud,» sõnas naine. «Ma arvan, et see on tumeda peaga naine - talle meeldivad brünetid!» Siis avaldas Marko tõe: tema celebrity crush oli Maarja-Liis Ilus.

Kanaaridel kihlunud ja suveks pulmad plaaninud paaril oli veel nii mõndagi põnevat avastada. Kelle jalas on majas püksid ja milline on Marko lemmiklaul Merlyni repertuaarist? Vaata videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles