VIDEO ⟩ Marilyn Mansoni ekspartner: mida rohkem ta haiget tegi, seda enam teda armastasin

Elu24
Copy
Marilyn Manson 2019. aastal kontserdil.
Marilyn Manson 2019. aastal kontserdil. Foto: Trish Badger/IS/MPI/Capital Pictures/TB/IS/MPI/Capital Pictures

Ajakirjale People eksklusiivse intervjuu andnud naine meenutas, kuidas laulja teda vigastas, ning näitas ka oma arme. Tema sõnul on kõigi ohvrite lood nii sarnased, et vastik hakkab.

Praeguseks on tuntud metal-muusiku Marilyn Mansoni vastu välja tulnud juba 15 naist, kelle sõnul mees neid suhte jooksul täiesti räigelt kohtles. Laulja on kõik süüdistused kas ümber lükanud või väitnud, et need moonutavad tegelikkust.

Ashley Morgan Smithline oli metal-muusikuga kohtudes 26-aastane modell. Suhtluse alguses ei võlunud naist sugugi mitte Mansoni šokielement. «Ta näis ülitark ja ma siiani arvan, et ta ongi,» tunnistas Ashley. Naise sõnul rääkisid nad vägagi sügavalt kunstist.

Manson hakkas talle igal kellaajal tohutult palju sõnumeid saatma ja «muutus järjest invasiivsemaks», kuid noor naine oli võlutud. Nad kohtusid 2010. aasta lõpus, kui neil olid plaanis ka filmivõtted, kus Ashley pidi näitlema. Need olevat toimunud Mansoni Hollywoodi korteris, mis oli pimendatud balletistuudio.

Siis algaski väärkohtlemine. Ashley sõnul piitsutas Manson tema selga, kui naine alasti voodil lebas. Järgnes ka seksuaalne rünnak, kui Ashley magas. Naine ärkas hommikul üles voodile seotuna. «Ta kordas mulle, kuidas ei ole võimalik vägistada kedagi, keda sa armastad,» meenutas endine modell.

Vigastamine ja veri

Ashley püsis aga laulja korteris. Manson lõikas naise reiele ka oma initsiaalid ja lõikus nahka tema ribidel, mis räige suhte käigus kaalulanguse tõttu välja tulid. «Ma olin nii ajupestud, see tekitab jäledustunnet,» tunnistas ta arme vaadates.

Mõne nädala möödudes tehti ka verevanne. «Ta lõikas mulle kõhtu sisse ja jõi mu verd, seejärel pani mind tema verd jooma,» kirjeldas Ashley. «Mida rohkem ta mulle haiget tegi, seda rohkem ma teda armastasin ja tundsin, justkui tõestaksin end temale,» avaldas naine.

«Ta lõikas mulle kõhtu sisse ja jõi mu verd, seejärel pani mind tema verd jooma,» kirjeldas Ashley.

Kui Manson naisega aga rahul polnud, saadeti ta «pahade tüdrukute tuppa». See oli väidetavalt klaasist kast Mansoni magamistoas. Sarnane element kordub ka osa teiste süüdistajate tunnistustes. Mingil hetkel sai naisel muidugi mõõt täis: «Ma küsisin temalt, kas ta tahab, et ma end tapaks?»

Ashley on hiljem kannatanud vaimsete probleemide käes, kuid teiste ohvritega kohtumine rahustas teda. «Süü ja häbitunne vähenesid, kui teiste tüdrukutega kohtusin,» tõdes ta. Enda sõnul soovib ta seda «maailma jõledaimat koletist peatada» tema vastu tunnistades. «Ma olen ellujääja, kurat võtaks.»

Mansoni esindaja sõnul on see täielik vale. «Seal on nii palju valeväiteid, et raske on kuskilt alustadagi,» kommenteeriti väljaandele. «See suhe ei kestnud nädalatki.» Manson on praegu seoses koduvägivallaga politseiuurimise all ning jäänud ilma plaadilepingust. Samuti on laulja varem kinnitanud, et suhtes on ta olnud ikka sarnaselt mõtlevate partneritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles