Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

USKUMATU MUUTUMINE ⟩ Rinnavähi seljatanud naine lasi tätoveerijal rindade välimuse taastada

Elu24
Copy
Sarah abikaasa Simoniga.
Sarah abikaasa Simoniga. Foto: SWNS/ScanPix

Vähi eemaldamiseks tehtud operatsioon jättis naisele tõsised armid, kuid nüüd sai ta abi mitte arstilt ega ilukirurgilt, vaid tätoveerijalt, kirjutab Yahoo.

Juba kaheksa aasta eest sai Sarah Drake karmi uudise – tal avastati rinnavähk. Noores eas oli see ehmatav, kuid õnneks suudeti haigus välja ravida. Nagu ikka, toob see endaga aga keerulised rinnaoperatsioonid ja armid.

Vahepeal taastati kolme lapse emal ka büst, kuid see ei andnud täiuslikku tulemust. Sarah tundis ikkagi, et midagi on puudu. Niisiis pöördus praegu heategevustööga tegelev naine tätoveerija poole.

Naisele tuligi appi Jodie Hegarty, kes tätoveeris kolmemõõtmelise efektiga talle tõelisena näivad nibud. Sarah' jaoks oli kõik üllatavalt lihtne ja ta dokumenteeris ka protsessi, et saatusekaaslastele tõendada – midagi hirmsat siin pole.

Taastusoperatsioon oli tehtud, kuid tulemus oli poolik.
Taastusoperatsioon oli tehtud, kuid tulemus oli poolik. Foto: SWNS/ScanPix

«Vähidiagnoos on alati hirmus, sest kõik on sinu kontrolli alt väljas,» meenutas 42-aastane naine kogetut. Tema sõnul on ta üritanud järgnevad aastad oma elu taas üles ehitada ja tätoveering ongi viimane tükk pusles.

Jodie spetsialiseerus sellistele tätoveeringutelel.
Jodie spetsialiseerus sellistele tätoveeringutelel. Foto: SWNS/ScanPix

«Imeline oli see, et see tundus justkui juuksuri juurde minek,» imestas Sarah. «Peale kaheksat aastat arstide ja haiglate vahet jooksmist oli see õhustik ülimalt rahustav. Nagu uue soengu tegemine. Ja need näevad nii realistlikud välja – ma vaatan jälle peeglisse ja naeratan!»

Sarah sõnul oli see viimane pusletükk elu korrastamisel.
Sarah sõnul oli see viimane pusletükk elu korrastamisel. Foto: SWNS/ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles