VIDEO ⟩ Briti pensionäri väitel jäi ta tulnukatest rasedaks ja sünnitas tulnukabeebi

Inna-Katrin Hein
Copy
Inglanna Jane Buckley väitel sünnitas ta tulnukabeebi.
Inglanna Jane Buckley väitel sünnitas ta tulnukabeebi. Foto: Kuvatõmmis TikTokist

Briti pensionäri Jane Buckle’i sõnul vaatas ta televiisorit, kui tulnukad ta röövisid, oma laevale viisid ja rasestasid.

Berkshire’is Hungerfordis elava 68-aastase naise väitel sünnitas ta tulnukabeebi, kellele ta andis nimeks Target Elvis ja kes näeb üsna tulnuka moodi välja, kirjutab dailystar.co.uk.

«Vaatasin 1. märtsil seriaali «Viikingid», kui tundsin järsku, et mind mingi kosmilise vibratsiooniga uimastati. Kaotasin teadvuse ja ma ei mäleta edasisest eriti midagi,» sõnas inglanna.

Buckle’i väitel tulnukad rasestasid ta, rasedus kestis 20 päeva ning siis sünnitas ta tulnukabeebi.

Inglanna Jane Buckle'i sõnul sünnitas ta tulnukabeebi
Inglanna Jane Buckle'i sõnul sünnitas ta tulnukabeebi Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Naine on veendunud, et maavälised olendid valisid tema, kuna ta saab anda nende  järeletulijale Maal hea elu.

Inglanna teatel on tal lapse üle väga hea meel ja ta kasvatab temast hea tulnuka. Ka naabritele meeldib väike tulnukas.

«Ma ei mäleta enda äraviimisest midagi, ega ka sellest, mida tulnukad minuga tegid. Igatahes kui mu teadvus tagasi tuli, olin rase ja rasedus kestis lühikest aega. Olen nüüd tulnuka ema. Käisime juba pargis jalutamas, nii lapsed kui täiskasvanud tundsid tema vastu huvi,» sõnas naine.

Kuigi Target Elvis näeb välja nagu tulnukas, on ta ema sõnul neil geneetiline sarnasus. Naise teatel on nad mõneti ka välimuselt sarnased – nii tal endal kui ka tulnukabeebil lühikesed käed ja jalad.

«Ta on androgüün, sest tal ei ole sugu. Kasvatan ja hoian teda ning olen kindel, et ühel päeval tulevad tulnukad meile järele ja me lahkume planeedilt Maa,» sõnas inglanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles