Juhani Puukooli kontorist avastati koroonakolle, mis jäi kiirtestidele nähtamatuks

Getter Trumsi
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhani Puukooli tegevjuhi Andres Agani saadetud foto.
Juhani Puukooli tegevjuhi Andres Agani saadetud foto. Foto: Juhani puukool

Aiandusettevõtte Juhani Puukooli Tartus asuvas kontoris avastati koroonakolle (kontoritöötajatel puudub otsene kontakt istikuäri klientidega). Tegevjuhi Andres Agani sõnul tehakse ettevõttes iga nädal mitu korda kiirteste, kuid nende abil ei ole koroonaviirusesse nakatunuid tuvastatud.

Agani sõnul ta täpset nakatanute arvu ei tea, kuid koldeks saab Tartu kontorit pidada, kuna nakatunuid on üle viie: «Kuskil kaheksa, üheksa.» Kogu ettevõttes on töötajaid aga kokku 170 ning kuna kollektiiv on üle Eesti laiali, siis pole ohtu, et Tartus tekkinud töökohakolle kuidagi teisi istikuärisid mõjutab.

«Väga palju tööd saame ära teha arvutites ja kohapealsed ülesanded oleme teiste inimeste vahel ära jaganud. Selles mõttes kindlasti on keeruline, kevad on üleüldse kiire ja temporohke aeg aiandusettevõttele. Kui oleks valida, siis kindlasti tahaks, et seda poleks juhtunud aga ma arvan, et me ei ole Eesti ettevõtetest kõige sandimas seisus.» Agani sõnul on Juhani Puukool suurema kriisi praeguseks juba ületanud ja need ettevõtte kontoritöötajad, kes on nakatanud, põevad haigust õnneks kergemini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles