VÄLKUSUTLUS Rammsteini solistiga koostööd teinud USA kunstnikul on Metsatöllule pöörane pakkumine

MUSA portaal
Copy
Victoria Rose
Victoria Rose Foto: Erakogu/Thorsten Briese

USAst pärit, kuid viimased aastad Berliinis elanud Victoria Rose nimetab ennast läbi ja lõhki kunstnikuks ja seda mitmel tasandil. Ta töötab kaamera ees ja on ka taustajõud eri artistidele. Teiste hulgas on ta loonud disaine Metsatöllule, aga on tuurilava jaganud ka Rammsteini laulja Till Lindemanni teise kollektiivi Lindemanniga.

«Ma teadsin juba lapsena, et kunst on see, mis mind paelub. Alustasin maalimisega, kuid tundsin alati, et midagi on puudu...» räägib Victoria Rose.

Kunstiajaloo õpingud on aidanud naisel veelgi kunsti ja maailma mõista: «Nüüd ma saan aina paremini artiste toetada nende loomeprotsesside juures.»

Victoria ei ole pelgalt taustajõud, vaid tunneb ennast hästi ka kaamera ees ja laval.

Muusika on Victoria loomingu jaoks väga oluline ning tema arvates on hea omadus leida heliteoses emotsiooni ja võtta see omaks. «Ma ei tea, kes ma oleks inimesena ilma muusikata.»

Ehkki Victoria muusikamaitse on väga mitmekesine, on Metsatöll üks tema lemmikuid ning ta tahaks nendega kindlasti tulevikus veel koos töötada. Praegu ehivad Metsatöllu fännikaupade kollektsiooni Victoria disainitud T-särgid ja pusad.

Naised nalja ei mõista. Maaema teab. Tuisku ja tormi. Women are tough! Stay...

Posted by Metsatöll on Tuesday, 12 January 2021

«Vaatasin Metsatöllu veebikontserti ja see oli imeline ning nii kvaliteetne show! Neil on hämmastav kohalolek laval,» kiidab Victoria bändi volbrikontserti Viikingite külas.

Metsatöllu volbri veebikontsert Viikingite külas
Metsatöllu volbri veebikontsert Viikingite külas Foto: Raul Mee

«Lavakujundus, külalisesinejad ja näitlejate kaasamine tegi kontserdist kõrgetasemelise show. Ma tundsin sama energiat, mida muidu kontserdil viibides,» lisab naine.

«Tahaks koos Metsatölluga luua midagi šokeerivat, segadusse ajavat, aga mis paneb mõtlema uuel tasandil ning vaataja ei suuda vaatamist lõpetada,» ütleb kunstnik.

Seni on Victoria saanud seda kõike teha Till Lindemanni bändi 2018. aasta tuuri Messer Tour raames ning Lindemanni muusikavideotes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles