Selgeltnägijate saate finaalis pettunud fänn: siililegi selge, et rahva häältel polnud mingit mõju

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» võitja Merily Timmer.
«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» võitja Merily Timmer. Foto: Pressimaterjal/TV3

Esmaspäeva õhtul jõudis eetrisse «Eesti selgeltnägijate tuleproovi» finaal, mille võitjaks valiti televaatajate hääletuse tulemusel Merily Timmer. Elu24 sai aga vihje, milles saate pettunud fänn väidab, et rahva häältel polnud võitja valimisega mingisugust seost. TV3 kinnitab, et saate ajal jooksvalt lisatud õigetele telefoninumbritele saabunud hääled läksid arvesse ning nende põhjal selgus võitja.

Suurt finaali varjutas apsakas, mistõttu läksid eetrisse vigased telefoninumbrid. TV3 ametlikul Facebooki lehel kinnitati, et äpardusest hoolimata toimus telefonihääletus võrdsetel tingimustel. «Vabandame siiralt veel kord tekkinud segaduse pärast, kuid kinnitame, et kõikide finalistide poolt sai hääletada täpselt võrdse aja,» teatas telekanal.

Sellest hoolimata leidub fänne, kes saate hääletusprotsessi aususes kahtlevad. «Kui selgeltnägijate finaal salvestati 17. aprillil, aga saade oli eetris 3. mail, siis kuidas sai rahvas võitja poolt hääletada?» küsib anonüümseks jääda sooviv fänn toimetusele saadetud kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles