KUMMALINE VIDEO ⟩ Roosast Ladast välja karanud kõlariga tüüp käivitas Noblessneris välkpeo

Elu24
Copy

Tallinnas Noblessneris avanes pühapäeval huvitav vaatepilt, kui kohale sõitis roosa Lada, mille ümber läks lahti kõva pidu. Napilt pool minutit hiljem vuras auto jälle minema, nagu midagi poleks juhtunudki. Vaata videot!

Nagu videost näha, käivitas sündmustiku Noblessnerisse sõitnud roosa Lada. Autost ronis välja kõlariga mees, kes rahulikus sadamalinnakus mussi valjult mängima pani. Üksikute jalutajate imestuseks ilmus auto ümber kamp noori, kes popmuusika saatel kohe tantsima asusid. Poole minuti möödudes tõstis salapärane mees kõlari jälle masinasse tagasi ja sõitis minema. Nooredki läksid oma teed.

Selgub, et omapärase performance'i korraldasid DJ Cityflash ehk Meelis Eskola ja lauljatar Laura-Ly Uussaar, kellel tuleb sel reedel välja uus laul «Reede». Tegemist on eestikeelse kaveriga briti DJ-de Ritoni ja Nightcrawlersi hitist «Friday». Tänavu veebruaris välja antud lool on YouTube'is juba üle 23 miljoni kuulamise. Kodumaises versioonis teevad kaasa räppar Supa ja TikToki staar Piltpull.

Laura-Ly avaldas Elu24-le, et «Reede» ilmub koos muusikavideoga, mis on filmitud veebruaris. «See tekitab kindlasti kõigil pidude igatsuse,» lubas lauljatar.

Kuula originaallugu siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles