Galerii: endine Nightwishi lauljatar Tarja Rock Cafe`s

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 31. jaanuaril andis tuuri «What Lies Beneath Final Tour 2012» raames Tallinnas kontsertklubis Rock Cafe kontserdi endine Nightwishi lauljatar Tarja. Soome lauöjatari  soojendusesinejana astus üles kodumaine Revolver.



Revolver on Tallinna riffrocki bänd, kes segab punki, bluesi ja countryt. Bänd sai oma tänase näo 2011. aasta sügisel. Selle aja jooksul on jõutud kirjutada lugusid kahe eri filmi jaoks: «Täitsa lõpp» ja «Priceless», tuuritada mööda Eestit ja trügida sisse eri Eesti raadiojaamade enimmängitud lugude top10 edetabelisse.

Revolveri kontserdil ei näe ilusaid poisse ega häid kombeid, küll saab alati kätte aga korraliku doosi riffe, moshi ja natuke hullumeelsust.
 

Tarja Turunen oli aastatel 1996-2005 Soome ühe tuntuima bändi Nightwish solist

Tema hääleulatus on kolm oktavit, seetõttu on ta nii mezzosopran, kontra-alt kui ka koloratuur-sopran.

Tarja Turunen alustas muusikaaõpingutega 6-aastaselt. Klassikalise laulu õpingud algasid Sibeliuse Akadeemias kui Tarja oli 18aastane.

Aastal 1996. kutsuti ta Nightwishi solistiks. Lisaks kontsertidele Nightwishiga on Turunen esinenud Savonlinna Ooperifestivalil, soolokontsertidel ja muusikalides.
 

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles