Suure pauguga laiali läinud Respekt on tagasi

MUSA portaal
Copy
Respekt aastal 2021. Kerdo Mölder & Jane Kruusmaa
Respekt aastal 2021. Kerdo Mölder & Jane Kruusmaa Foto: Pressifoto

Ansambel Respekt annab teada, et naaseb publiku ette ning uus algus toob koosseisu tagasi bändi esimese laulja Jane Kruusmaa.

Respekti ninamehe Kerdo Mölderi arvates jõutakse ühel päeval tagasi oma juurte juurde. «Ja nii juhtus ka Respektiga ning Jane on tagasi,» lausus Mölder.

Jane Kruusmaa vahetab välja Rita Liiveri, kes alustas Respektis lauljana 2015. aastal, kui Kruusmaa duost lahkus.

«Rita kurtis alati, et ta peab olema «igavene teine», nüüd saab ta tegeleda enda projektidega ja olla esimene. Hoiame talle kõvasti pöialt!» tänab Mölder Liiverit, kellega sündisid bändi suurimad hitid «Peapeal», «Tuhat nuga selga» ja «Topeltmäng».

Kui bänd 2019. aastal skandaalide saatel pillid kotti pani, tänas Mölder kõiki ansambliga seotud inimesi ning avaldas, et plaanib pöörata elus uue lehekülje. «Mul on aeg teha oma elus suur kannapööre,» sõnas ta toona.

Nüüd on aga valmis uus lugu «Elu ees», mis on täis lootust ja usku, et keeruline aeg üle elada. «Anname kõik endast killukese, et viirus taanduks ja saame naasta normaalse elu juurde,» ütles Mölder. «Ei ole enam palju minna, natukene on vaja veel pingutada!»

Respekti näeb juba sel suvel ka lavalaudadel.

Esinemiste suhtes on bänd võtnud kindla seisukoha: «Võtame esinemisi vastu vähem ja kaalutletumalt, pigem olgu neid vähem ja teeme suurema energia ja sooviga, mitte ei oleks nn liinitöö, mis sai Respektile saatuslikuks.»

Kuula uut lugu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles