PILDID ⟩ 19-aastane lauljatar Billie Eilish näitas ennast täiesti uuest küljest

Elu24
Copy
Billie Eilish 2019. aastal.
Billie Eilish 2019. aastal. Foto: Shutterstock

Tuntud USA lauljal Billie Eilishil on juba kõigest 19-aastaselt seljataga korralik karjäär ja päris palju saavutusi. Hiljuti moeajakirja Vogue Briti versiooni esikaanel poseerinud Billie näitab end nüüd aga täiesti uuest küljest.

USA lauljatar Billie Eilish sai tuntuks kuus aastat tagasi, kui oli kõigest 13-aastane. Teismeeas sai Billie palju meedia tähelepanu ja ta otsustas stiili kasuks, mis varjas tema keha. Kuigi paljud on lauljatari otsust mõistnud, on Billie saanud ka vihaseid pilke, kui ta on kandnud midagi paljastavamat, vahendab Complex.

Vogue'ile antud intervjuus põrutab aga nüüdseks täisealine Billie: «Kui sa toetad kehapositiivsust, miks sa korsetti kannaks? Miks sa ei näitaks oma tegelikku keha? Minu värk on selline, et ma võin teha seda, mida ma tahan.»

Seega pole üllatav, et moeajakirjale poseerinud Billie näitas ennast uuest küljest ja kandis glamuursetel fotodel korsette.

«Armastan neid pilte ja armastasin nende fotode tegemist. Tee, mida iganes sa teha tahad,» lisas Billie oma Instagrami kontol, kuhu ta postitas mitu Vogue'i fotot. 

Hiljuti üllatas Billie oma fänne ka uue soenguga. Lauljatari erkrohelised ja mustad juuksed on läinud ning Billie on nüüd blondiin. «Tunnen ennast rohkem naisena,» kommenteeris lauljatar stiilimuutust. 

Billie sai tuntuks 2015. aastal, kui tema lugu «Ocean eyes» sotsiaalmeedias lendu läks. Tänaseks on Billie kümnekordne Grammy-võitja ja ta laulab ka järgmise «James Bondi» filmi tunnuslaulu. Billie teeb koostööd oma muusikaprodutsendist venna Finneas O'Conneliga (23), kes on võitnud seitse Grammyt ja tegeleb samuti laulmisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles