PALJU ÕNNE «Hingesoojuse» saatejuht Heveli Veersalu kihlus kallimaga: esimesed minutid ma lihtsalt nutsin

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
«Hingesoojuse» saatejuht Heveli Veersalu.
«Hingesoojuse» saatejuht Heveli Veersalu. Foto: Konstantin Sednev

«Hingesoojust» juhtinud Heveli Veersalu jaoks oli tänane kaunis kevadpäev eriti oluline: lisaks sellele, et täna on tema sünnipäev, tegi Heveli elukaaslane Tanel Palmroos naisele imelises Lõuna-Eestis abieluettepaneku!

Tegelikult on kogu nädalavahetus olnud Heveli ja Taneli jaoks tähistamist täis. «Täna on mu sünnipäev ja eile oli mu mehel sünnipäev. Minu ämm kinkis meile spaa Wagenküllis,» räägib Heveli tähtpäevarohkest nädalavahetusest Taagepera lossis. 

Kuidas siis sõrmus Heveli sõrme sai? Naisel polnud mehe plaanidest aimugi. «Ma teadsin, et meil on plaanis õhtusöök teha ja tahtsime lossi ümber pilte teha,» räägib Heveli. Tavalisest pildistamisest oli aga asi kaugel ning Taneli plaan oli hoopiski Heveli ette ühele põlvele laskuda. «Ma arvasin, et ta pani kaamera taimeri peale ja tuleb mulle kohe selja taha, et saab ühise pildi teha. Järsku oli ta mu ees põlvili,» kirjeldab naine imelist hetke Taagepera lossi ees, mis sai ka pildile talletatud.

2-aastane taimer läks käima 😅

Posted by Tanel Palmroos on Pühapäev, 2. mai 2021

«Enne, kui ma midagi üldse rääkida suutsin, ma lihtsalt nutsin esimesed minutid,» kirjeldab värskelt kihlatud Heveli tundeid, mis teda valdasid.

Heveli ja Tanel on tundnud üksteist juba aastaid. «Ühel päeval oli mul Facebookis kiri küsimusega: kas võiksid minuga välja tulla?» on Heveli meenutanud tutvumist Taneliga.  «Hingessoojust» juhtinud Heveli töötas enne seda «Kodutunde» juures assistendina.

Elu24 toimetus soovib kihlunud paarile palju õnne! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles