Peeter Oja võttis Jüri Ratasest eeskuju: ekspeaministriga võrreldes oli Oja palk aga üsna niru! (5)

Elu24
Copy
Peeter Oja võttis palki kandnud Jüri Ratasest eeskuju.
Peeter Oja võttis palki kandnud Jüri Ratasest eeskuju. Foto: Jüri Ratase erakogu/Peeter Oja erakogu

Kevade alguse puhul maakodus palki kandnud Jüri Ratas ajas humoorika pildiga Interneti kihama. Ei möödunud palju aega ja juba on endisest peaministrist eeskuju võtnud ei keegi muu kui Peeter Oja!

Humorist Peeter Oja postitas Facebooki pildi pealkirjaga «Eeskuju nakkab». Kui suurt palki kandvat Ratast võrreldi rammumehe Arnold Schwarzeneggeriga, siis palk Peetri õlal on võrdlemisi niru ja meenutab pigem oksa. 

Oja väike palk ei jäänud märkamata ka mehe Facebooki sõpradele, kes sellele tähelepanu pöörasid. «Tark ei mölla,» põhjendab Peeter palgi väiksust. Vürstitiitliga näitleja ja lavastaja Peeter Volkonski paneb nimekaimust palgikandja paika: «Kuidas töö, nõnda palk!»

Eeskuju nakkab!

Posted by Peeter Oja on Pühapäev, 2. mai 2021

Peeter võttis eeskuju riigikogu esimehest Jüri Ratasest, kes ajas sotsiaalmeedia kihama, kui postitas pildi endast palki kandmas. Mees läks kevadpüha tähistama looduse keskele maakodusse ja tegi seal vahelduseks jutu- ja paberitööle ka kätega tööd, mida tõendas «fotoreportaažiga» sotsiaalmeedias.

«Ilusat ja tegusat kevadpüha!» kirjutas ta. «Metsas tuulemurd koristatud, talveks saunapuid lõhutud, kartulivaod ette valmistatud ja nüüd aida uksed... mõnus!»

Posted by Jüri Ratas on Laupäev, 1. mai 2021
Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles