VIDEO ⟩ Desiree Mumm Twitteri draamast: see pole okei, teil ei lähe läbi see asi!

Elu24
Copy
Desiree Mumm
Desiree Mumm Foto: Desiree Mumm

Desiree Mumm postitas mõni päev tagasi oma Tiktoki kontole video, kus laitis mõningate eestlaste sõnakasutust ja teemavalikut Twitteris. Sellest on nüüdseks kujunenud välja suurem draama. Twitteri rahvas mõistab hukka Desireed ja naine omakorda neid.

@thisisdesireem

Eesti twitter ? KAS SEE ON OK RAHVAS??? ##foryoupage ##fyp ##foryou

♬ original sound - Desiree

Mumm pani oma Youtube'i kanalile üles selgitava video. «Nagu te nägite, siis mingid inimesed postitavad minu meelest kohatut asja Twitterisse. See on fine (okei – toim), kui te tahate seda teha, lihtsalt laske siis mul ka enda arvamust avaldada, kui te avalikult postitate midagi,» rääkis ta.

Mummu Tiktoki video tekitas Twitteri rahva seas palju vastukaja ning inimesed hakkasid julgelt oma arvamust avaldama. 

Mummu sõnul oli väga silmakirjalik see, kuidas üks kritiseerija ütles, et naine valis Tiktokis kajastamiseks kõige mõttetuma teema ja oleks võinud rääkida palju olulisematest asjadest. Selle Twitteri säutsu alla pani Mumm lingi videole, kus ta on varem rääkinud pedofiiliast. 

«Sellel tweet'il, kui ma seda nägin, nägemise hetkel, oli mingi kümme like'i (meeldimist – toim) äkki. Ma panin selle lingi ja mingit reaktsiooni sealt ei tulnud tundide jooksul. Mitte midagi. Ma läksin uuesti Twitterisse vaatama sedasama tweet'i ja sellel oli 22 like'i ja minu sellel vastusel, kus ma olin pannud tiktoki, kus ma räägin pedofiiliast, sellel ei olnud miskipärast mitte ühtegi like'i,» selgitas ta.

Tiktokkeri sõnul ei huvita teda laikide hulk, vaid tema jutu mõte on see, et need inimesed ei taha tunnistada, et ta räägib ka olulistel teemadel. 

«See on uskumatu, kui palju nendest inimestest tõid sisse minu eelmise suhte ja minu misiganes isikuomadused, isegi minu välimuse. See on suht madal. See on see, et sul ei ole reaalselt nagu mitte midagi muud öelda teema kohta ja siis sa muutud isiklikuks. See lihtsalt näitab kõik ära.»

Mumm sõnas, et on absurdne, et Twitteri rahvas hakkas ründama teda kui isiksust. «Ma mõtlesin, et ma ei võta sõna rohkem, aga ma lihtsalt ei suutnud vait olla. See ei ole okei, teil ei lähe läbi see asi. Ma ei lase enda peal tallata lihtsalt sellepärast, et keegi saaks tunda ennast kuidagi paremini.»

Naine mainib, et tal ei ole mitte midagi inimeste vastu, kes neid asju Twitterisse postitasid. «Ja ma enda meelest olin sellega ka väga selge. Sellepärast, et ma ei nimetanud neid mitte mingil halval viisil. Lihtsalt seda käitumisviisi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles