TELEHITT Kanal 2s jooksev «Tšornobõli» sari kogub mühinal vaatajaid

Spekter
Copy
Emily Watson minisarjas «Tšornobõl» (Chernobyl, 2019)
Emily Watson minisarjas «Tšornobõl» (Chernobyl, 2019) Foto: HBO

Sel nädalal Kanal 2s jooksev viieosaline minisari «Tšornobõl» (Chernobyl, 2019) on esimeste õhtutega kogunud muljetavaldava hulga vaatajaid.

 

Alates esmaspäevast argiõhtuti kell 22.30 eetrisse jõudvat hittsarja on esimesel kolmel päeval televiisori ette reaalajas jälgima kogunenud üle 100 000 vaataja. Keskmiselt vaatab sarja minutis 101 000 inimest, millest 60 protsenti moodustavad just nooremad, 18–59-aastased vaatajad.

Et sarja järelvaatamise võimalust Eestis üldjuhul ei ole (v.a HBOga koostööd tegev Telia), siis võib oodata, et ka kahel viimasel sarjaõhtul – täna ja homme – jätkab 35 aasta eest toimunud Tšornobõli tuumakatastroofi loo tunnustatud dramatiseeringu jälgimist samas suurusjärgus publikut.  

«Kuuldused televisiooni surmast on tugevasti liialdatud: õige ajastus, kvaliteetne sisu ja toetavad tegevused on «Tšornobõli» sarja väga heade vaatajanumbrite eelduseks olnud. Kanal 2 programmiosakond ja turundustiim on andnud endast parima, et see sari vaatajateni tuua ja et vaatajad selle ka meie kanalilt üles leiaks. Nii «Reporter», «Õhtu!» kui ka legendaarne Peeter Võsa olid kõik selle projekti õnnestumisse kaasatud. Rõõm, et nii hea ja vääriline sari nii paljusid kõnetab ja nii paljudeni jõuab,» sõnas Kanal 2 omanikettevõtte Duo Media kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mari-Liis Veskus.

Sarja juhatas läinud pühapäeval sisse erisaade «Peeter Võsa. Tšornobõli katastroofi pikk vari», milles legendaarne telereporter käis uurimas, mis elu elatakse tuumatallermaal tänapäeval. Kantar EMORi andmetel vaatas saadet koos järelvaatamisega 162 000 inimest.

HBO toodetud auhinnatud sarjas «Tšornobõl» astuvad üles mitmed tuntud näitlejad: Jared Harris, Stellan Skarsgård, Emily Watson, Jessie Buckley jt. 

Vaata sarja tänast osa Apollo TVs. Konto loomisel teenuse esimesed 30 päeva tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles