SOOVITUS ⟩ 3 värsket loodusdokki: pisike maailm, peidetud värvid ja pandeemia plussid

Spekter
Copy
«Life in Color with David Attenborough»
«Life in Color with David Attenborough» Foto: Netflix/BBC

Kevad on toonud Netflixi ja Apple TV+ riiulisse mitu suurepärast loodusdokki: kaks neist legendaarselt BBC džunglireporterilt Sir David Attenborough'lt ja üks Hollywoodi täht Paul Ruddilt.

«Life in Color with David Attenborough»

Attenborough Netflixi loodussari uurib meie planeedi kirevamaid elukaid ning paljastab spetsiaalselt sarja tarbeks loodud tehnoloogia abil inimsilmale seninägemata mustrid, millest looma- ja taimeriigis nii mõndagi sõltub.

«The Year Earth Changed»

Apple TV+ voogedastusteenuse üks aktuaalsemaid ja suurejoonelisemaid dokkpärleid jäädvustab ühe suurima eksperimendi tulemuse, mida inimkond on eales näinud: kuidas muutuvad eluslooduse reeglid, kui inimesed jalust kaovad. Seda kõike tänu koroonapandeemiale, mis on andnud paljudele paikadele maailmas võimaluse turistidest ja muidu üha rohkem keskkonda koormavatest inimmassidest puhata.

«Tiny World»

Kuidas saavad metsikus looduses hakkama meie planeedi kõige pisemad tegelased? Retkele miniatuursete eluvormide keskele juhib kinoekraanidelt Marveli Sipelgamehena tuntud näitleja Paul Rudd. Dokki saab vaadata Apple TV+ teenuses, kuhu jõudis sarja teine hooaeg.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles