TULEKUL ⟩ 3 mehist filmi Pierce Brosnani, Jason Stathami ja Christoph Waltziga

Spekter
Copy
Christoph Waltz, Jason Statham ja Pierce Brosnan
Christoph Waltz, Jason Statham ja Pierce Brosnan Foto: SCANPIX

Viimasel paaril päeval on netti ilmunud terve kollektsioon värskeid treilereid mehiste filmide austajatele, mille peaosades seiklevad Pierce Brosnan, Jason Statham ja Christoph Waltz.

«The Misfits»

Juunis näeb ilmavalgust «Visa hing 2» lavastaja Renny Harlini röövifilm, millest lubatakse vaatajatele moodsat Robin Hoodi lugu. Põhiliselt Araabia Ühendemiraatides filmitud linaloos saab Pierce Brosnanist meistervaras Richard Pace, kes võtab käsile oma pikanäpukarjääri kõige keerukama röövi, püüdes rangelt turvatud vangla alla peidetud kullakangidele küüned taha ajada. 

«Wrath of Man»

Guy Richie lavastatud tõupuhtas märulis võtab Jason Statham ette salapärase rekkamehe rolli, kes on mässitud massiivsesse rahade liigutamise skeemi. Kuulirahest paukuvas filmis astuvad üles veel Andy Garcia, Josh Hartnett ja näiteks ka Clint Eastwoodi lapselaps Scott Eastwood.

«Georgetown»

Oscari-võitjast Christoph Waltzi enda lavastatud film, mille peaosas ta ise ka särab. Tegemist on tõsielul põhineva krimidraamaga libedast tõusikust Ulrich Mottist, kes on abielus Washingtoni eliiti kuuluva jõuka prouaga (Vanessa Redgrave). Kui naine salapärastel asjaoludel sureb, hakkavad hargnema juhtlõngad, mis viivad välja ulatusliku pettuseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles