/nginx/o/2021/04/28/13751126t1h5694.jpg)
Kodus kokkamine on tegevus, mis toob kasu ja naudingut nii kodukokale endale kui ka tema leibkonnale. Kui ühendada veel kõik pereliikmed söögitegemises, muutub see tegevus ka meelelahutuslikuks. Niikaua kui restoranid ja meelelahutuskohad on suletud, "mängime restorani" oma köögis.
Enne kui enda köögis restauraatorina hakata peab teadma kvaliteetsest toiduvalmistamisest mõningaid nippe. Kuidas algab mõne roa valmistamine? Toidu hoiustamisest! Ja seetõttu on külmikutel köögis üks olulisemaid rolle. Hea külmkapp hoiab toitu kauem värskena ja maitsvana, säästes seeläbi raha.
/nginx/o/2021/04/28/13751128t1h47a0.jpg)
Asi on selles, et tänapäevastel külmkappidel toidu hoidmiseks on olemas erinevad piirkonnad. Näiteks puuviljade ja köögiviljade jaoks on olemas niiske värskuse tsoon, tänu millele säilitavad köögiviljad, ürdid ja puuviljad kauem oma vitamiine ja atraktiivset välimust, mis on ka toiduvalmistamisel väga oluline. Märja värskuse tsoon sai selle nime, kuna seal on õhuniiskus umbes 90% ja temperatuur umbes 0 kraadi.
Samuti on olemas kuiva värskuse tsoon, mis pakub mugavat keskkonda mereannide, liha ja kala säilitamiseks. Siin saab hoida ka lihatooteid ja juustud. Kuiva värskuse tsoonis hoitakse temperatuuri umbes miinus 2 kraadi ja õhuniiskus on umbes 50%. Vana külmkapp pakub kogu kambris umbes 3-5 kraadi temperatuuri, mis mõjutab toiduainete säilitamist palju halvemini.
/nginx/o/2021/04/28/13751130t1h0a6a.jpg)
Toiduvalmistamine algab kvaliteetsest toiduainete hoiustamisest, mida saavad pakkuda ainult head külmikud, ja selliseid külmikuid saab osta RD elektroonika veebipoest, kust saate oma uue köögiabilise valida vastavalt vajadustele ja soovidele.