TOHOH! Kas Eestil on nüüd kaitseväe kõrval ka kitsevägi?

Elu24
Copy
Foto: Shutterstock/Kuvatõmmis/Elu24 kollaaž

Mõnikord piisab vaid ühe tähe ärajäämisest, et sõna saaks täiesti teise tähenduse. Täpselt selline apsakas juhtus eile õhtul eetris olnud «Aktuaalses kaameras», kus kaitseväest sai ühtäkki kitsevägi.

Internetiavarustes ringleb uudistesaatest «Aktuaalne kaamera» tehtud kuvatõmmis, kus võib näha parasjagu intervjuud andvat kolonelleitnant Erkki Roosnurme. Mehe ametiks on saates märgitud «Kitseväe peastaabi planeerimisohvitser». Apsakas ei jäänud märkamata ka naljahammastele.

«Eestil pole mitte ainult Kitseväge, vaid ka Katseliit ja Katsepolitsei,» naljatles üks Redditi kasutaja. «Lõpuks ometi!» lisas teine. «Kitsevägi on pealekaebajate üksus. Väga ohtlik vastane,» lõõpis kolmas.

Tähelepanu ei püüdnud aga vaid trükiviga, vaid ka asjaolu, et kolonelleitnant Erkki Roosnurm on kohati äravahetamiseni sarnane riigikogu liikme Raimond Kaljulaidiga.

«See üldse Raimond Kaljulaid ju,» märkis üks. «Kas nad üritavad väita, et see ei ole Raimond Kaljulaid?» küsis järgmine. «Tõesti nagu kaks tilka vett,» ei suutnud ka kolmas kommenteerija oma silmi uskuda.

Kas sina täheldad sarnasust?

Foto: ERR / «Aktuaalne Kaamera»
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Sander Ilvest/Postimees Grupp/scanpix Baltics
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles