VIDEO Austraallane raiub nagu rauda, et on prints Charlesi ja hertsoginna Camilla salapoeg

Inna-Katrin Hein
Copy
Austraallane Simon Dorante-Day (vasakul), all ta 14-aastane poeg ja kuninganna Elizabeth II noorena ning paremal prints Charles ja hertsoginna Camilla
Austraallane Simon Dorante-Day (vasakul), all ta 14-aastane poeg ja kuninganna Elizabeth II noorena ning paremal prints Charles ja hertsoginna Camilla Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Austraallane Simon Charles Dorante-Day on sada protsenti veendunud ja raiub nagu rauda, et on Walesi printsi Charlesi ja ta naise hertsoginna Camilla salapoeg.

Briti meedia kirjutab, et 55-aastane Dorante-Day sündis Suurbritannias, kuid elab juba pikka aega Austaalias, kus töötab insenerina.

Suurbritannias sündinud, kuid Austraalias elav Simon Dorante-Day väidab, et on Briti prints Charlesi ja hertsoginna Camilla salapoeg
Suurbritannias sündinud, kuid Austraalias elav Simon Dorante-Day väidab, et on Briti prints Charlesi ja hertsoginna Camilla salapoeg Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Dorante-Day sõnul andsid Charles ja Camilla ta lapsendada, sest ta segas nende elu ja oli häbiks.

Kui mehe väide peab paika, siis sündis ta 1965. aastal 17-aastasele Charlesile ja 18-aastasele Camillale. Teada on, et Charles ja Camilla kohtusid alles 1970. aastal.

Austraallase sõnul lapsendasid ta 1969. aastal mees ja naine, kes kuulusid Briti kuninganna Elizabeth II ja ta abikaasa prints Philipi teenijaskonda.

Dorante-Day on saatnud Briti kuninglikule perekonnale kirju ja palunud Charlesil, Camillla ja ka kuningannal teha DNA-test, et geneetikud saaks seda võrrelda tema DNAga. Briti kuningakoda ei ole talle vastanud.

Dorante-Day on ka varem meedias esinenud avaldustega, et ta on Walesi printsi poeg, kuid nüüd olevat tal uut fotomaterjali, mis tõendab, et ta on Elizabeth II sugulane ta poja Charlesi kaudu.

Mees jagas hiljuti sotsiaalmeedias fotot oma 14-aastasest pojast ja paarikümneaastasest kuninganna Elizabeth IIst. Mehe arvates on ta poeg ja noor kuninganna sarnased.

Austraallane Simon Dorante-Day väidab, et on Briti prints Charlesi ja hertsoginna Camilla salapoeg, kes anti adopteerida. Ta avaldas hiljuti sotsiaalmeedias foto oma 14-aastasest pojast ja võrdluseks tõi paarikümneaastase kuninganna Elizabeth II foto. Mehe sõnul olevat ta poeg ja kuninganna sarnased
Austraallane Simon Dorante-Day väidab, et on Briti prints Charlesi ja hertsoginna Camilla salapoeg, kes anti adopteerida. Ta avaldas hiljuti sotsiaalmeedias foto oma 14-aastasest pojast ja võrdluseks tõi paarikümneaastase kuninganna Elizabeth II foto. Mehe sõnul olevat ta poeg ja kuninganna sarnased Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Dorante-Day on varem avaldanud sotsiaalmeedias fotosid ka endast, nii praeguseid kui aastakümnetetaguseid. Ta on võrrelnud oma välimust prints Charlesi omaga, kuid ka Charlesi poegade prints Williami ja Harryga.

Austraallane on tahtnud minna kohtusse, et tõendada oma väiteid.

«Minu adoptiivvanaema ja -vanaisa töötasid Elizabeth II teenijaskonnas. Vanaema ütles mulle alati, et olen Charlesi ja Camilla poeg,» sõnas mees Austraalia uudistekanalile 7 News.

Dorante-Dayl on kokku üheksa last, nende seas ka poeg, kes tema sõnul meenutab noort kuninganna Elizabeth II.

«Minu lapsed peavad teadma tõde, kui teisti ei saa, siis kohtu kaudu. Ma ei taha skandaali, kuid tahan teada tõde oma bioloogiliste vanemate kohta. Kõik otsingud on viinud samas suunas, Charlesi ja Camillani,» sõnas mees meediale.

Mees on kindel, et prints Charlesi endine abikaasa, 1997. aastal Pariisis autoõnnetuses hukkunud printsess Diana teadis, et ta on Charlesi laps. Printsess olevat tahtnud selle prints Charlesile kättemaksuks avalikustada, kuid kaotas enne elu.

Printsess Diana 12. juunil 1997 Londonis kuninglikus geograafiaühingus
Printsess Diana 12. juunil 1997 Londonis kuninglikus geograafiaühingus Foto: IAN WALDIE/REUTERS/SCANPIX

Prints Charles abiellus 8. aprillil 2005 Camilla Parker-Bowlesiga, kes hakkas kandma Cornwalli hertsoginna tiitlit. On teada, et kui Charles oli 1981–1996 Dianaga abielus, oli Charlesil Camillaga salasuhe.

Simon Dorante-Day Facebooki lehekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles