Kohutav vaatepilt: vene jalkatähe endine naine näitas, mis ta ninast pärast haigust järel on

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Vene jalkatähe Andrei Aršavini eksabikaasa Alisa Aršavina jagas avalikkusega, mida ta on viimastel kuudel läbi elanud. Jutusaatesse ilmunud naise välimus šokeeris vaatajaid, kirjutab Starhit.

Viimasel ajal on tulnud üha rohkem teateid Andrei Aršavini eksnaise Alisa kriitilise seisundi kohta. Naine peaaegu ei lahkugi raviasutusest autoimmuunhaiguse tõttu, mis moonutas ka tema nägu. Hiljuti oleks Alisa äärepealt siitilmast lahkunud ning ta tuli koomast välja vaid tänu arstide professionaalsusele.

Alisa ilmumine Andrei Malakhovi saatesse üllatas paljusid. Varem on naine püüdnud oma näoga toimuvaid muutusi pigem varjata. Nüüd nägid aga kõik, et Aršavinal peaaegu polegi nina.

Kohutava haiguse all kannatav Alisa suudab vaevu liikuda. Saatejuht pidi naisel käe alt kinni võtma ja ta kaamerate ette aitama. Hoolimata kõigest on sporditähe eks tuleviku suhtes optimistlik. «Ma võin end kokku võtta ja uuesti ellu ärgata,» ütles ta.

Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Intervjuu andnud Alisa rääkis muu hulgas ka sellest, kuidas eksabikaasa Andrei ja tolle ema on tema elu ära rikkunud.

Jalgpalluri ema üritab naist kodust välja tõsta ja süüdistab teda miljoni dollari omastamises. Samuti on sportlase ema kindel, et Alisa kasutas tema poja enese juurde meelitamiseks musta maagiat.

Aršavina eitab kõiki neid süüdistusi ning kavatseb võidelda nii oma elu, vara kui ka laste heaolu eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles