Leonardo DiCaprio väntab taanlaste vintis Oscari-filmist Hollywoodi versiooni

Spekter
Copy
Leonardo DiCaprio teeb "Järgmisest ringist" Hollywoodi versiooni
Leonardo DiCaprio teeb "Järgmisest ringist" Hollywoodi versiooni Foto: Richard Shotwell/Scanpix

Leonardo DiCaprio produktsioonifirma omandas äsja parima rahvusvahelise filmi Oscari võitnud Taani filmi «Järgmine ring» (Another Round/Druk) Hollywoodi versiooni loomise õigused.

Taanlasest kooliõpetajate alkoholieksperimenti jälgiva tragikomöödia õiguste pärast läks rebimiseks DiCaprio, Jake Gyllenhaali (koos Studiocanali) ja Elizabeth Banksi (koos Universal Pictures'iga) firmade vahel, mis päädis enampakkumisega, vahendab Deadline

Kuigi lavastaja ja kaasstsenarist Thomas Vinterberg oli filmi eest nomineeritud ka parima režissööri Oscarile, ei lavasta ta Hollywoodi versiooni ise, küll aga liitub produtsentidega.

Kes peaosas üles astub, pole teada, ent mõned meediakanalid sahistavad, et ehk koguni DiCaprio ise. Muuseas, näitleja on hetkel ametis Martin Scorsese suurejoonelise uue filmi «Killers of the Flower Moon» võtetega.

«Järgmine ring» võitis ka parima võõrkeelse filmi BAFTA ning riisus koore tänavustelt Euroopa filmiauhindadelt, kus sai nii parima filmi, parima režissööri, parima stsenaariumi kui ka parima meesnäitleja (Mads Mikkelsen) preemia.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles