Raivo E. Tamm mälestab Ago-Endrik Kerget: sügav kummardus sulle, tõeline härrasmees

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Riigikogu liige ja näitleja Raivo E. Tamm.
Riigikogu liige ja näitleja Raivo E. Tamm. Foto: Madis Veltman

Näitleja ja poliitik Raivo E. Tamm (55) postitas eile lahkunud näitleja ja lavastaja Ago-Endrik Kerge mälestuseks sotsiaalmeediasse südamliku järelhüüde.

«Langetan leinas pea ja avaldan kaastunnet kõigile Ago-Endriku lähedastele. Olen tänulik, et oli õnne ja au härra Ago-Endrikuga koos tööd teha. 1998 Tallinna Linnateatris «Sherlock Holmes ja doktor Watson», hiljem puutusime ka «Õnne 13» seriaalis kokku, siis sai tehtud veel ka koolitusteatrit Von Glehni lossis ja ilmselt tänu sellele järgnes midagi, mida ma poleks elu sees uneski ette näha osanud - Higginsi roll Rahvusooper Estonia lavastuses «Minu veetlev leedi»,» meenutab E. Tamm.

«Pean seda oma elu tõeliselt suurimaks väljakutseks, pidin enneolematult palju eeltööd tegema, et see minu jaoks üle jõu käiv roll mul kaela ei murraks, kuid jään elu lõpuni tänulikuks Ago-Endrikule selle eest, et tal selline ootamatu kiiks pähe tekkis, et mind sinna oma lavastusse kutsus,» jätkab ta. 

«Jään alatiseks mäletama tema ranget nõudlikkust proovides ja proovin oma elu sama sirgeselgselt elada. Sügav kummardus Sulle, hea Ago-Endrik, tõeline härrasmees. Puhka rahus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles