PALAV KLÕPS ⟩ Laulja Kerli Kivilaan mõnuleb välismaal ja püüab päikesekiiri

Elu24
Copy
Eesti Laul II poolfinaal, Kerli Kivilaan
Eesti Laul II poolfinaal, Kerli Kivilaan Foto: Pilt videost

Laulja Kerli Kivilaan (29) ja tema kallim Karl-Erik Taukar (32) põrutasid aprillis välismaale puhkama. Nüüd jagas Kivilaan sotsiaalmeedias palavat hetke, kus ta päikese käes mõnuleb.

Samal ajal, kui Eestimaa kevadilm ikka ja jälle üllatab, mõnuleb laulja Kerli Kivilaan päikese käes. Koos kallima Karl-Erik Taukariga soojakraade püüdma läinud Kivilaan naudib puhkust täiel rinnal ja on Instagramis jaganud juba kahte pilti! (Tavaliselt laulja eriti sageli sotsiaalmeediasse ei postita.)

Ühel neist võtab Kivilaan päikest ja on ilmselge, et mõnus pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna, sest laulja ei kirjutanud pildi alla midagi.

Puhkusepilti enda sotsiaalmeediakontol on jaganud ka Taukar. «Kui on puhkust antud, tuleb puhata,» kirjutas Taukar enda reisifoto juurde. Päris täpselt pole kindel, kus lauljad hetkel puhkavad.

2014. aastast koos olnud Kivilaan ja Taukar kohtusid esmakordselt ühiste tuttavate kaudu ühel mõnusal koosviibimisel. Tol ajal laulis Kivilaan veel muusikakollektiivi Põhja-Tallinn ridades. 2017. aastal võttis paar endale koera.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles