Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

PILTUUDIS Kim Basingeri modellist tütar sai poolvendi valvates nina veriseks

Elu24
Copy
USA modell ja näitleja Ireland Baldwin 2019. aastal.
USA modell ja näitleja Ireland Baldwin 2019. aastal. Foto: Faye Sadou/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Lapsehoidja roll pole kerge! Sellest jagas tõestust USA modell ja näitleja Ireland Baldwin (25), kes postitas sotsiaalmeediasse pildi sellest, mis juhtus, kui ta oli kahele seitsmeaastasele poisile lapsehoidjaks. 

25-aastane Ireland Baldwin on tuntud Hollywoodi näitlejate Kim Basingeri ja Alec Baldwini ainus ühine laps. Ema poolt Irelandil õdesid-vendasid ei ole, kuid tema isal on veel kuus last. Ireland jagas laupäeval sotsiaalmeedias, et ta hoidis kahte seitsmeaastast poissi, kes olid seega küllap tema poolvennad.

Postituses selgus, et Ireland lapsehoidjana kaua vastu ei pidanud. Modell avaldas, et vaid pärast 45 minutit sai ta juba vigastada, ning postitas Instagrami foto enda verisest ninast.

Irelandi onu, Billy Baldwin (Alec, Daniel ja Stephen Baldwini vanem vend), kirjutas modelli postituse alla aga järgmiselt: «Kui me su isa ja onudega üles kasvasime, siis me nimetasime seda teisipäevaks.»

Tuntud näitlejate tütrena sattus Ireland esimest korda meedia tähelepanu keskpunkti kõigest 11-aastaselt, kui lekkis häälsõnum, kus ta isa Alec sõimas teda «ebaviisakaks ja mõtlematuks väikeseks seaks».

2013. aastal lõi ta käed IMG Modelsi agentuuriga, seejärel tegi kaasa mõnes filmis. Mõni aasta hiljem, 2015. aastal, pärast võõrutusravil viibimist lõpetas ta modelliagentuuriga lepingu. Kõigest kuu hiljem lõi ta käed teise agentuuriga – DT Model Management.

2014. aastal oli tal suhe naisräppari Angel Haze'iga. Aasta hiljem pühendas räppar talle loo «Candlxs». Baldwin lõpetas selle suhte mõned kuud hiljem ning kirjutas end sisse Malibus asuvasse raviasutusse Soba Recovery Center, et tegeleda emotsionaalse traumaga.

2018. aastal alustas ta suhet muusiku Corey Harperiga.

2019. aastal avaldas Ireland sotsiaalmeedias, et on seksuaalvägivalla ohver. Oma postituses sõnas ta, et ta on ellujääja ning «ühel päeval avaldab ta kogu tõe». Ta kirjutas ka, et pärast juhtunut jäi ta eri ainetest sõltuvusse, ning avaldas, et saboteeris nõnda iseenda karjääri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles