Lauljatar Heleza lõi tuntud räppariga käed: kuumas musavideos näeb isegi madusid!

Elu24
Copy
Heleza värskes musavideos «Tundnud nii».
Heleza värskes musavideos «Tundnud nii». Foto: Kaader videost/YouTube.com

Villemdrillem ja Heleza avaldasid täna loo «Tundnud nii». Loole vändati ka ütlemata lahe muusikavideo, mis lati muusikamaailmas kõrgele tõstis.

Mõni nädal tagasi nägi päevavalgust villemdrillem muusikavideo «drill(em)», kui nüüd üllatab muusik juba uue videoga, kus teeb kaasa ka lauljatar Heleza. Video valmis Eskobros kaksikvendade käe all ja lõpptulemus on pehmelt öeldes võimas. Võtteplatsile olid koguni kohale toodud pesumasinad, külmkapid ja maod. Jah, maod!

Eesti hiphop skene tõusev nimi villemdrillem jõudis oma esimese kauamängivani ja lasi täna välja debüütalbumi nimega «vd». Plaadilt leiab mitmeid uue generatsiooni külalisartiste nagu Heleza, kaw, Margiiela.

Albumi põhiprodutsentideks on Pitsa koosseisust tuntud boipepperoni ja «Eesti laulul» osalenud Karl Killing. Üllatusena leiab kuulaja «vd» pealt veel Jüri Pootsmanni hetke suurloo töötluse «Magus melanhoolia remix».

Villemdrillemil oli plaan EP teha juba päris ammu, kuna olemasolevatele hittidele tundus see loogilise jätkuna: «Hakkasime konkreetsemalt seda albumi asja boipepperoniga tegema 2020.aasta sügisel, sujuvalt tuli appi ka Karl Killing. Minu jaoks oli see protsess väga silmi avardav ning andis kindlasti tuleviku mõttes palju juurde!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles