Planeedid sinu sünnikaardi 2. majas aitavad mõista, kuidas sa lood küllust ja millised on su tõelised sisemised väärtused. 

Eelmine nädal vaatasime, millises tähemärgis asub sinu 2. maja, mis on seotud ressursside ja külluse loomisega, aga ka sensuaalsega - soovime ju kõiki neid väärtuseid lõpuks ikkagi nautida. Laiemas tähenduses näitab 2. maja, mis on inimese jaoks oluline tema suhtes materiaalse maailmaga. Seekord uurime, mida räägivad planeedid selles sünnikaardi piirkonnas - see näitab, mida me väärtustame, kuidas asju omandame, kuidas oskame oma ressursse hoida ning kui tugevalt me oma veendumustest tegelikult kinni hoiame. Samuti avalduvad nii meetodid ja hoiakud, mida me kasutame füüsilises maailmas ellujäämiseks. Selleks ava oma sünnikaart ja vaata, kas sul on mõni planeet 2. majas.

Sünnikaardi saad teha lehel www.astro.com, sisestades külaliskasutajana oma info üleval paremal asuvas valikus «My Astro». Seejärel saad avada salvestatud sünnikaardid menüüs Free Horoscopes > Drawing & Calculations > Natal Chart.

Kommentaarid
Copy