UUS SERIAAL Eestlased saavad Viaplaysse päris oma mõrvasarja

Spekter
Copy
Tambet Tuisk filmis «Eesti matus»
Tambet Tuisk filmis «Eesti matus» Foto: Robert Lang

Septembris algavad Tallinna lähiümbruses Eesti esimese Viaplay originaalseriaali võtted. 

 

Stsenarist Birk Rohelennu kirjutatud «Kes tappis Otto Mülleri?» räägib kuulsast ärimehest ning endisest Nõukogude Liidu maadlusstaarist, kes leitakse oma 65. sünnipäeval kodumõisas mõrvatuna. Uurijad intervjueerivad kaheksat pereliiget ning päevavalguse ette tuuakse salapärased tõeterad edukast ja võimsast mehest, kes tappis kunagi hundi oma paljaste kätega. Kõigil on Otto Müllerist oma lugu rääkida ja kõigil on ka mõrvamotiiv.

Seriaali peategelastena astuvad üles Eesti tippnäitlejaid Märt Avandi, Jaan Rekkor, Tambet Tuisk jpt Krimidraama režissöör on René Vilbre.

René Vilbre hiljutiste saavutuste hulka kuulub «Klassikokkutuleku» triloogia ning tema järgmine film «Eesti matus» jõuab kinolinale käesoleva aasta suve lõpus. Birk Rohelend on edukas kirjanik ning ühe suurima Eesti teleseriaali «Padjaklubi» autorei, kelle sulest on sündinud ka kodumaised draamasarjad «Lõks», «Nurjatud tüdrukud» ja «Restart».

Seriaali «Kes tappis Otto Mülleri?» tootja on Tallinnas põhinev Cuba Films produktsioonifirma, kellel on üle kümne aasta pikkune kogemus teleseriaalide ja reklaamide tootmises. 

Viaplay jõudis Eesti turule 9. märtsil. Teenuse paketti kuuluvad kohalikud ja rahvusvahelised seriaalid, filmid, lastele mõeldud sisu ning esmaklassilised spordiülekanded.

«Kes tappis Otto Mülleri?»
«Kes tappis Otto Mülleri?» Foto: Viaplay
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles