Soojale maale põrutanud Zevakin tõrjub suhtekõlakaid: ma pole tantsupartneriga koos

Elu24
Copy
Juutuuber Andrei Zevakin põrutas soojale maale. Kas kaasas on ka tantsupartner Greta?
Juutuuber Andrei Zevakin põrutas soojale maale. Kas kaasas on ka tantsupartner Greta? Foto: Elu24 kollaaž/Kuvatõmmised videotest

Juutuuber ja musaprodutsent Andrei Zevakin põrutas pärast hiljutist lahkuminekut Eestist minema. Teraste fännide teatel mõnuleb lõunamaa päikese all ka Zevakini tantsupartner Greta, mistõttu küsitakse, kas tärganud on uus armusuhe.

Zevakini ja tema tantsupartneri Greta Korju tutvus ulatub vähemalt eelmisse suvesse, kui viimane õpetas juutuuberile selgeks Brigitte Susanne Hundi lõunamaise meelistantsu bachata. Zevakin reageeris mullu kevadel Hundi ja tema toonase tantsutreenerist peika Indreku bachata-videole, mille järel pidi fännide nõudmisel ka ise intiimse tantsu selgeks õppima.

Lapsepõlves võistlustantsuga tegelenud Zevakin valis tantsupartneriks imeilusa Greta Korju, kellega treenis neli nädalat, enne kui sammud selgeks sai. «Ta on lihtsalt imeline, et viitsis oma vabast ajast minuga tegeleda ja kurikuulsa bachata tantsusammud selgeks õpetada,» kiitis juutuuber hiljem videos.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles