Politseikoerad Rikky ja Vedur päästsid metsa eksinud tartlase elu

Elu24
Copy
Foto: Instagram / @eesti_politseikoerad

Täna öösel korraldas politsei otsingu, leidmaks Tartumaal metsa eksinud meest. Politseikoerad Rikky ja Veduri leidsid mehe ning päästsid nii tema elu.

Täna öösel sai politsei äreva teate Tartumaa mehelt, kes kaotas sõbra juurest koju minnes metsas sihi ning eksis ära. «Ümberringi on puud, sammal ja võsa,» kirjeldas mees oma ümbrust. Paraku ei olnud need just parimad niidiotsad mehe leidmiseks ning ka tema telefoniaku sai peagi tühjaks.

Politseil oli siiski teadmine, kust mees liikuma hakkas ning kuhu soovis jõuda. Nii kaasati otsingusse tragid teenistuskoerad Rikky ja Vedur. Umbes paari tunni möödudes kostus metsast juba teenistuskoerte haugatusi. Käpapatrull leidis mehe tihedast võsast lebamast ja politseinikud aitasid ta tagasi koju. Politsei sõnul oli mees ütlemata tänulik.

Sedapuhku läks hästi: mehe elu päästeti, koerad said preemiaks pikad paid ning nende peremehed said uhkust tunda, et rasked treeningud on vilja kandnud. «Kui peaks juhtuma, et eksid teelt, satud hätta ja vajad abi, helista kindlasti 112. Eksimine ei ole häbiasi, aegsasti abi kutsumine võib päästa sinu elu,» paneb politsei inimestele südamele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles