Värske musa ⟩ Brainstorm andis välja uue singli ja värvika muusikavideo «Feels»

MUSA portaal
Copy
Brainstorm 2021
Brainstorm 2021 Foto: Pressifoto

Brainstorm andis välja uue singli ja muusikavideo «Feels». Video autor on animatsioonistuudio HonkFu. Animaatorid maailma eri nurkadest töötasid selle Jaapani manga stiilis video kallal kaheksa kuud. Lisaks peategelastele on videos ka superkangelasteks saanud Brainstormi liikmed.

Laulu mõte tuli Rootsi muusikult ja produtsendilt Magnus Nilssonilt, kellega bänd on nüüdseks juba mitu aastat koostööd teinud. See on väga kaasaegne laul, mille refrään annab edasi vabaduse ja vabalangemise tunnet. Brainstormi loomingus on see täiesti uutmoodi muusikaline eksperiment.

Brainstormi trummar Kaspars Roga räägib video inspiratsioonist: «Idee tuli minu igapäevaelust. Ühel päeval nägin oma tütre Lea mänguasjade hulgas nukku, kes istus ratastoolis. Mu esimene mõte oli: «Oh issand, millega ta mängib?!», kuid mõistsin kohe, kui kitsarinnaline ja stereotüüpne see mõtteviis on. Mul oli tõsiselt piinlik. Video peategelane on ratastoolis tüdruk, kes kardab nii teisi inimesi kui elu üleüldiselt. Ta kardab, sest ta on teistsugune. Ma tahan inspireerida inimesi jätma oma eelarvamused ja hinnangud maha ning aktsepteerima maailma sellisena nagu see on – ja kõiki meid sealhulgas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles