VIDEO ⟩ Ulmetalent: korvpallurist sai jänkivuti proff

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi klubi Washington Football Team on sõlminud lepingu tšiillase Sammis Reyesiga. Allpool toodud videost selgub, miks.

25-aastane Reyes avaldas Washingtoni meestele muljet Floridas toimunud Ameerika jalgpalli profiliiga «katsetel». Tšiili vägilasel on pikkust kaks meetrit, kaalu 110 kilo. Noor mees mängis aga kodumaal hoopis korvpalli.

«Mu unistuseks oli mängida NBAs (maailma parimas korvpalliliigas). Kui olin 23-aastane, siis mu pere ja praegune agent soovitasid, et ma võiksin anda võimaluse Ameerika jalgpallile,» rääkis Reyes Fox Sportile.

Praeguseks on Reyes Ameerika jalgpalli harjutanud kaks aastat. Ilmselgelt on mees praeguse vormi saavutamiseks ka jõusaalis palju tunde vaeva näinud. 

«Elu viimased kaks aastat olen olnud jõusaalis ja jooksmas käinud. Olen elu parimas vormis,» sõnas Reyes.

Reyes jättis Ameerika jalgpalli ekspertidele vägeva mulje mitte ainult atleetliku väljanägemisega, vaid ka sportlikkusega. Ta jooksis 40 meetrit ajaga 4,65 sekundit ja hüppas kohapealt ilma hoota 60 sentimeetri kõrgusele. Reyesile lubatakse NFLis ja Washingtoni klubis kõva tulevikku.  

NFLis sooritatud RAS-testide põhjal on Reyes igal juhul liiga parim. Testis mõõdetakse sportlase atleetlikkuse (suurust, massi) suhet sportlike võimetega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles