Blacky basskitarrist: Lea looming elab meis kõigis edasi

Elu24
Copy
Eesti rahusõdurid Kosovos. Lea Dali Lion ansambli Blacky solistina 2006. aastal.
Eesti rahusõdurid Kosovos. Lea Dali Lion ansambli Blacky solistina 2006. aastal. Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

Täna lahkus meie seast armastatud laulja Lea Dali Lion. Temaga koos ansamblis Blacky lavalaudu tallanud Triin Anni meenutab bändikaaslast heldimusega. 

«Mu kallid sõbrad ja lähedased. Täna lahkus meie seast minu kallis inimene, ansambel Blacky lauljanna, kellega koos pikalt Eesti lavadel saime käidud, imeline naine ja ema, Lea Dali Lion,» kirjutab Blacky basskitarrist Triin. 

«Veel saime koos olla, rõõmu tunda, rääkida kõik oma jutud. Kuulda sinu imelist häält, tunda sinu imelist talenti. Alles saime jutustada, naerda, teha ka nalja, nagu meil kombeks oli. Rääkida lõputult tunnetest, armastusest, elust... On raske uskuda, et elul on nii ootamatud teed...»

«Olen mõtetes nendega, kes jäid maha, ja ka fännidega, kes jäävad leinama meie aja imelisimat naisartisti Eestis. Lea looming elab meis kõigis edasi. Puhka rahus, kallis Lea!»

Naised tegid koos muusikat ansamblis Blacky. 2013. aastani tegutsenud bänd kinkis eestlastele mitmed armastatud hittlood, nagu «Ära piina mind» ja «Segased lood».

Mu kallid sõbrad ja lähedased ??? Täna lahkus meie seast minu kallis inimene, ansambel Blacky lauljanna, kellega koos...

Posted by Triin Katriin on Kolmapäev, 21. aprill 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles