Suri armastatud lauljanna Lea Dali Lion

Elu24
Copy
Foto: Erakogu

Täna, 21.04.2021, lahkus meie seast 47-aastane lauljanna, artist ja helilooja Lea Dali Lion. 

Lähedased paluvad tungivalt meedialt mõistvat suhtumist ning aega ja rahu leinamiseks. 

Veel märtsis kirjutas lauljatar sotsiaalmeedias, et on sattunud koroonaviirusega haiglasse. «Noh, naljahambad, mis te arvate, kas mina ja ülejäänud intensiivis olevad rasked koroonapatsiendid on olemas? Lepime kokku, et oleme kõik olemas,» kirjutas laulja Lea Dali Lion. 

Naine oli eelkõige tuntud ansambli Blacky solistina, kes laulis 1998. aastast 2013. aastani armastatuks mitmed hittlood, nagu «Ära piina mind» ja «Segased lood».

Ehkki naist peeti alati rokkmuusikuks, siis tegelikult laulis ta ka diskot. «Tegelikult ei osata mind eriti kuhugi liigitada. Ise ma kuulan absoluutselt igasugu muusikat seinast seina stiilidest. Mind on palju mõjutanud teismeeast alates punkmuusika. Palju olen kursis ka klassikaga,» ütles ta Elu24-le antud intervjuus aastal 2014. «Usun, et võin teha mida iganes, mul ei ole piiranguid.»

Lea võitles oma elu jooksul ka rinnavähiga. «Ma ei tellinud endale surma, ma tellisin endale haiguse,» ütles ta 2014. aastal. Lea rääkis, et teadis juba kaheksa-aastaselt, et põeb 40-aastasena vähki.

«Mul ei tulnud enamiku ajast meelde, et mul selline haigus on, arstid tegelesid sellega ja see jäi minu kogemustest välja,» sõnas lauljatar, et surmahirmu ta ei kogenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles