PUNK VIDEO Kojamees korraldas riigikogus veel ühe korraliku etenduse! (7)

Copy

Eelmisel nädalal pikutas Kojamehena tuntud muusik ja rahvasaadik Tarmo Kruusimäe riigikogu istungi ajal voodis, tegi suitsu ja kuulas raadiot. Tuleb välja, et ka istungisaalis füüsiliselt viibides suudab mees korraldada korralikku komöödiat, kui tähtsa jutu asemel hoopiski armastatud Eesti laule joriseb. 

Sotsiaalmeedias levib naljakas video 19. aprillil toimunud istungist, kus Kruusimäe eelistab seadusloomele keskendumise asemel otse riigikogu puldist laulda. Mehe repertuaar on üsna lai: ta kostitab kaassaadikuid muusikalise vahepalaga, lauldes neile nii J.M.K.E. lugu «Elab veel Beria» kui ka lastelaulu «Kus sa käisid, sokukene».

Kui tundub uskumatu, vaata ise videost.

Eelmisel nädalal toimus Kruusimäega juhtum, mis jõudis isegi välismeediasse. Kui riigikogu istungi otseülekande ajal arutleti päevakajaliste teemade üle, anti võimalus küsimuse küsimiseks Isamaa liikmele Tarmo Kruusimäele. Riigikogu liige ja Kojamehena tuntud muusik kimus hoopiski voodis suitsu ja kuulas raadiot.

Kruusimäe sõnul juhtus olukord tema teadmata. «Olin valmis lihtsalt vastama ja ma jälgisin, kuidas seal see järjestus on,» nentis Kruusimäe, kuid kurtis, et tema kodus on internetiga kogu aeg probleeme. «Sellepärast ma käingi tegelikult riigikogus tegemas, kui on tähtsad hääletused ja kõned, siin ma ei saa seda (internetiühendust – toim) usaldada.»

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles